Изчукана майсторски

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Защо ли понякога всичко ни се струпва на главата наведнъж и се чувстваме сякаш сме затрупани от лавина глупости. Никол с нетърпение очакваше тази седмица, защото щеше да си почине и точно, когато си представи краят и свободното си време, хазяинът й й каза, че е намерил хора, които да й оправят кухнята. Едва ли ви е чуждо онова усещане на негодувание, когато усетите, че плановите ви се разбиват на хиляди парчета. „Мамка му”, измрънка си Ники под нос.
Да, кухнята имаше нужда от ремонт, но точно сега ли трябваше да я правят! Почти година ги чакаше да я направят и знаеше какво е без нея, но въпреки всичко си искаше почивката, защото работата определено я изтощаваше. Е, явно сега ще трябва да си заплюе друга седмица за почивка, защото определено нямаше да се чувства удобно с двама или трима мъжа в къщата си.
Вече беше към 9 и с натежали очи Ники се изправи от леглото и се запъти към гардероба си за да се облече. Навлече една блузка и пола и се насочи към долния етаж за да си обуе и бикини, когато на вратата се почука, и ще не ще, отиде да отвори, но се ядосваше, че дори не я бяха оставили да се облече. Въпреки всичко, си отдъхна, че поне имаше пола и блуза, все пак никой нямаше да тръгне да я проверява за това дали носи бельо.
Отвори вратата и видя висок чернокож мъж и по- нисък бял, който стоеше точно до него. Слънцето вече препичаше приятно жестоко, затова и двамата бяха без тениски и тя с наслада се загледа в загорелите им мускулести тела. Без да се усети, се размисли и за това дали бяха така стегнати и отдолу, осъзна се чак, когато ги чу да казват, че са дошли за да й оправят кухнята. Върна се отново на земята и им каза, че могат да влязат. Показа им кухничката си, а после отиде да разчисти останалата част от стаята си.
Оставяйки ги насаме, тя се насочи към спалнята, а малко по- късно ги чу как започнаха да къртят и дупчат по кухнята. Когато приключи с почистването на банята, тя слезе при тях и ги попита дали искат по чаша чай. Подадоха й чайника от кухнята, а после излязоха и седнаха в дневната. Изведнъж Ники се сепна и осъзна, че все още нямаше никакви бикини, затова се опита да седне колкото се може по- далеч от тях и да не им дава възможност да открият истината, макар и да нямаше против да погъделичка малко въображението на чернокожия якар.
Когато се насладиха на чая и раздумката с Никол, мъжете се върнаха в кухнята, тя нямаше как да не забележи потта стичаща се по мургавата кожа на тъмнокожия, понеже изглеждаше още по- лъскава и блестяща. Ники се опита да се възпре от мисли, но въпреки всичко й беше много трудно. На земята я връщаха само мислите й за любимия й и факта, че досега никога не му беше изневерявала, а и не искаше да почва сега.
Тя се върна отново на горния етаж и реши да подреди гардероба си, после проветри малко чекмеджетата и реши да смени чаршафите. Оправи леглото, изглаждайки го и си представи мургавия мъж на същото това легло как я чукаше на задна и й галеше дупето с черните си пръсти. Колкото повече си мислеше за това, толкова повече се възбуждаше, но след миг потръсваше глава и си казваше, че не трябва да прави подобни неща дори и в мислите си, а после реши да изчисти под леглото. Присети се, че имаше доста боклуци под леглото и можеше спокойно да изхвърли повечето, понеже не ги ползваше.
Когато се натика отдолу, полата й се надигна нагоре, оголвайки дупето и устничките й. Тя не се притесняваше, тъй като мъжете бяха на долния етаж, все още чуваше дупченето и чукането в кухнята. Реши, че ще си оправи поличката като излезе изпод леглото. После си представи как би се чувствала ако някой влезе в стаята и види голото й котенце, но тази мисъл се застоя само за секунда в главата й, а после полетя като пеперудка.
Все още беше под леглото и вадеше неща оттам, когато усети нещо по крака си. Реши, че може би е я паяк, я някоя буболечка и не обърна внимание, щеше да го махне като излезе изпод леглото.
Гъделичкането спря, затова реши, че паякът се е махнал някъде. Изкарвайки всичко отдолу, най- после измъкна и себе си, беше останала само предната й част под леглото и продължи да доиздърпва всичко, а дупето й бе голо във въздуха.
Измъквайки се съвсем, тя чу кашляне зад себе си, а после глас, който й казваше, че няма нужда да си покрива хубавото бяло задниче, защото му харесва това, което вижда. Обръщайки се, тя цялата се изчерви, виждайки чернокожия мъж изправен точно зад нея. Той й се усмихна, а после продължи:
– Нямам нищо против и да го опитам…
Обикновено в подобна ситуация би му казала да се разкара, но усещаше и, че много й се иска да го пробва, може би заради горещината, а може би от това, че бе съблазнена от хубавото му тяло. Погледна го с палава усмивка и отговори:
– Значи би, а? И кое ще ти хареса толкова?
Когато го видя да кима, свали поличката си, а после си надигна и блузката и махна и нея. Сега стоеше абсолютно гола и уязвима пред него. Той подсвирна удивено, докато я гледаше как се обляга на леглото. Докато стоеше и я гледаше втренчено, Никол се отпусна на леглото и вдигна един крак нагоре и започна да се гали с пръсти. Цялата се беше овлажните и устничките й бяха лигави, изпускайки лепкави сокове по пръстите й. Мъжът вече бе откопчал дънките си и бе освободил кура си, при вида му Ники се почувства малко разочарована, че въпреки всичките слухове за огромните размери на негрите, все пак на този му беше точно колкото и на всичките й останали бивши и настоящи гаджета. И все пак, си оставаше твърд и зажаднял за ласки член и точно в този момент тя искаше него, бе наистина много разпалена.
Тя го привика към себе си, а после му показа путенцето си, посочвайки и към устните му. Не му трябваше втора покана, мъжът веднага се зае с котенцето й, когато засмука клитора й. Тя запъшка силно, облягайки се назад, а путето й започна да се овлажнява още повече и на нея й стана още по- приятно.
Тръпката обаче бързо я хвана и тя усети, че се нуждае страшно много не от устните му, а от твърдото му мъжество вътре в себе си. Бутна главата му назад, а после му посочи леглото и той легна. Тя се хвърли върху него и му смъкна дънките до долу и го съблече гол за да е като нея на белите чаршафи. След като вече и двамата бяха голи на леглото, изведнъж Никол се сети за приятеля на чернокожия и сепнато се изправи, запитвайки мъжа до себе си.
– Не се притеснявай, той има доста работа, така, че няма да ни притеснява…
Тя се поколеба за миг, а после се наведе към него и хвана кура му, след миг той се озова в устата й и тя умело започна да го облизва и гризка със зъби, карайки работника да потръпва от удоволствие. Не й пукаше, че курът му не беше като на порнозвездите, точно сега имаше нужда от кур и се радваше, че го получава от такъв страхотен мъж. Докато му духаше, тя обърна путето си към главата му и скоро усети как устните му отново се впиват в нежното й местенце. Пръстите му се впуснаха в дълбините й и скоро усети, че моментът е дошъл и трябва да се възкачи върху него.
Не след дълго, точно когато се подготвяше за този велик момент да постави черното парче в себе си, тя прокара поглед през стаята и замръзна, когато видя до касата на вратата другия мъж с надървено парче… и това я втрещи най много. Инструментът му беше огромен!
Понеже не знаеше как да реагира, видя само приближаващия се към нея ХУЙ и без да осъзнае какво става, вече го усети между устните си, а черният я чукаше на поза ездачка, като се наслаждаваше на малките й щръкнали гърдички и бяла кожа. Новодошлият се наслаждаваше на гледката и се възползваше максимално от обърканото момиче, а мъжеството му разпаряше гърлото й, забивайки се докрай в него.
Чернокожият, след известно време помпане, реши да даде ред на приятеля си и му мигна, но Ники се притесни и реши да даде на червено и да прекрати игрите. Мъжете обаче не бяха готови да се откажат така лесно и скоро. Никол се оказа с ръце зад гърба, и вдигнат крак, а белият мъж се опитваше да навре кура си в изправеното момиче. Черният му кимна да легнат на леглото и задържа ръцете й над главата й, но Ники се тръшкаше и викаше, което само възбуди мъжа още повече и той със замах вкара половината от хуя си в тясната путка. Момичето изпъшка високо, а после затвори очи, по учите й се спусна една сълза, но тя преглътна болката и усети как по цялото й тяло се разлива някаква приятна вълна. Мъжът започна да я обладава и само след минути Ники започна да пъшка отново, но този път за да се изпразни мощно на кура на непознатия. Той само това чакаше за да се източи в нея, докато гледаше как и черния изпразва негърската си сперма на лицето й. Ники се разсърди, но и на двамата мъже им бе забавно да я гледат омазана с бялата течност.
Изтощени, и тримата се строполиха на леглото за да си починат и да съберат сили за следващите няколко дни от седмицата на удоволствия, които им предстояха, докато оправят кухнята на Ники…