Концертът на Слави Трифонов & Ку-ку Бенд на живо и в Интернет!

8
Добави коментар
musicshop-bg.com
musicshop-bg.com

Снимка: SlaviLive.com

Преди броени часове Слави Трифонов и екипът му съобщиха, че концертът на Стадион Васил Левски ще бъде излъчен на живо и в Интернет за всички фенове в България и по света, които не могат да присъстват. Следващият текст е взаимстван от специално създадения за целта сайт.

Концертът на Слави Трифонов и Ку-ку бенд на 25 септември 2015 година ще бъде излъчван на живо в Интернет за почитателите от цял свят. Всички, които не можаха да си купят билети и всички, които не могат да дойдат до София и България на тази дата, ще имат възможност да гледат концерта на живо, екслузивно на www.slavilive.com. Цената на кода за достъп до онлайн излъчването е само 5.00 лв. За да гледате събитието, е необходимо да се регистрирате в сайта и да закупите код за достъп. За по-голямо удобство е предвидена възможност за закупуване на повече от един кодове за достъп, които да раздадете на приятели и роднини. Всеки зрител трябва да се регистрира в сайта, независимо дали е закупил код за достъп сам или го е получил от приятел. След регистрация трябва да активирате получения код за достъп. Веднъж активиран, кодът за достъп се заключва към съответния потребителски профил и не може да бъде използван от друг. Очакваме ви на 25 септември – на стадиона или в Интернет!

За да закупите код за достъп до излъчването на живо, следва да сте регистрирани в сайта. След като направите поръчка в сайта ще бъдете пренасочени към страницата на платежен оператор, за да изберете начин за плащане. Цената на кода за достъп можете да заплатите по един от следните начини:

С дебитна/кредитна карта или микросметка през системата на eРay за регистрирани в ePay потребители. С кредитна карта през системата на eРay, без регистрация в ePay. В брой на касите на EasyPay

Можете да закупите код за достъп, както за себе си, така и за до 10 Ваши приятели. Всеки код може да се ползва само от един потребител на едно устройство (компютър/телефон/таблет).

SlaviLive.com

Публикувано в +Новини с етикети концерт, На живо, Слави Трифонов & Ку-ку Бенд от admin. Постоянна връзка.