Експорт 2015

1
Добави коментар
viaexpo
viaexpo

 

Форум „Българският износ – тенденции и перспективи“

16 октомври 2015, София

Събитието ще се проведе за първи път тази есен в София. Фокус на новата инициатива на Виа Експо ще бъде интернационализирането на българския малък и среден бизнес, което в съвременната икономическа реалност е съществен мотив за подобряване конкурентоспособноста на фирмите и разширяване на пазарните им позиции.

Форматът „Конференция – Изложение” ще предостави полезна информация на компании от България за реални възможности и перспективни ниши в различни географски региони, стратегии за ефективен износ, изгодно кредитиране, застраховане на експортни кредити и др.  

КОНФЕРЕНЦИЯТА

Участниците във форума ще бъдат запознати как да подобрят своите експортни планове и как по-успешно да завладяват чужди пазари. Темите ще включват изключително полезна бизнес, правна, митническа и данъчна информация; препоръчителни форми на сътрудничество с чуждестранни партньори. Ще се обърне внимание на професионалното развитието на специалистите в областта на износа.

ИЗЛОЖБАТА

Ключови сектори:  доставчици на услуги в цялата сфера на експортното консултиранe и дейност; институции; асоциации и фирми за международно-икономическо промотиране.  Входът ще е безплатен за посетителите.

ОРГАНИЗАТОР

Виа Експо реализира специализирани международни изложби повече от 23 години. Създадените добри контакти и отношения с изложители и посетители доказват спечеленото доверие към работата на фирмата и резултатите от проведените събития за самите участници. Целта на новия ни отдел ‘Изложби в чужбина’  е да окаже професионална подкрепа и да съдейства на българските производители при тяхно участие в събития в Европа, което често е и първа стъпка за проучване на международните пазари.

Така редица фирми намериха свои представители и партньори в конкретни държави. Именно тези експерти ще бъдат поканени да участват в ЕКСПОРТ 2015. Те ще имат възможност също така да се срещнат с представители на Търговските служби към чуждестранни посолства в България. 

Изложения и конференции

Виа Експо е член на: