Мебелна къща Ели Варна

1
Добави коментар
internetreklama82
internetreklama82

Мебелна къща Ели град Варна

Къща Ели е основана през 1997 година в град Варна. Първоначалната дейност е съсредоточена във внос и продажба на мебели и аксесоари. Развивайки се през годините, мебелна Къща Ели успява да разшири сферата на предлаганите услуги, като към основната – внос и продажба на мебели ,  извършва и дизайн и интериорно аранжиране на домове, декорация на сватбени тържества, продажба на сувенири, подаръчни изделия, цветя, свещи, текстил, керамика, картини, лампи и други аксесоари.

Днес фирмата е директен  вносител от Гърция, Испания, Турция, Малайзия и Индонезия. Продуктовата гама се предлага на едро и дребно в две направления: мебели, аксесоари, огледала, картини и други аксесоари, свързани с интериора и екстериора; естествен и изкуствен ратан; декорации, свещи, свещници; деко камъни и елементи, текстил, керамика, стъкло, аранжировки и други тематични украси- коледни, великдески, сватбени и морски. Предлагаме професиално аранжиране на хотели, заведения, СПА центрове и украси за обществени мероприятия, конференции, сватбени тържества и други.

Ако имате нужда от специалист в сферата на декорацията и окрасата за специални случаи, ние от мебелна къща Ели сме подходящите хора за работата. Ние предлагаме тематични украси и декорация за специални мероприятия. Работим с висококачествени материали и залагаме на качеството преди всичко друго.

Екипът на фирмата се състои от висококвалифицирани специалисти, което гарантира качеството на предлаганите стоки и услуги.