Бебешка пудра за пърхащи и обемни мигли

4
Добави коментар
boleyn
boleyn

Предлагаме ви някои трикове, които със сигурност не знаете, но могат да влязат в приложение веднага

Всички знаем, че бебешката пудра е направена за поддържане на сухи бебешки дупета. Истината е, че нежният прах против подсичане има много рационални приложения за красотата и дома, от които можете да се възползвате по всяко време.

Предлагаме ви някои трикове, които със сигурност не знаете, но могат да влязат в приложение веднага.

Пърхащи и обемни мигли

Между всеки слой спирала за очи, който слагате, поставете с памучен тампон малко пудра и след това отново нанесете спирала. Ще се изненадате от ефекта, който мигновено ще забележите, а именно – обемни, дълги и извити мигли.

Вместо сух шампоан

Голяма част от шампоаните, предназначени за мазна коса, съдържат съставки, наподобяващи ефекта на нишесте, пишат от ezine.bg. Същото действие има и бебешката пудра върху омазнените корени. Изсипете малко количество върху дланите си и с масажни движения разтъркайте косата, за да може да попие нежеланото омазняване. Ефектът дори е по-добър от този на сухия шампоан, тъй като не съдържа парабени, сулфати и силикони.

Летен дезодорант за крака

Ако използвате бебешка пудра за стъпалата си и поръсвате вътрешната част на обувките си с нея, това може да ви спаси от потта и лошия мирис, особено когато не носите чорапи през топлите месеци. Можете да направите същото упражнение и с подмишниците, тъй като бебешката пудра не оставя бели следи върху дрехите.