Dream Trips: Dream Trips – Страхотна възможност за всеки!

1
Добави коментар
matsanovbg
matsanovbg

Всеки от нас познава хора. Всеки от нас има обкръжение от приятели, познати, роднини, колеги, бизнес-партньори. Помислете си само – дали тези хора обичат почивките? Дали тези хора имат мечти да обиколят целия свят и да преживеят незабравими моменти? Аз лично не познавам човек, който да не иска да пътува по света и да почива на най-готините места!
Всеки един от нас има мечта. Моята е да обиколя света, да видя всички забележителности по света. Да видя различната култура на хората в различните кътчета на света. А това ще ми струва пари, много пари.

Клубът, в който членувам – Дрийм Трипс, ми предлага тази възможност на възможно най-ниската цена, а разпространявайки идеята сред моите познати и приятели, почивката ми може да излезе много евтино, дори безплатно!

Гаранциите, които предлага членството ми в Дрийм Трипс са страхотни. Така например – ако резервирам почивка и след това я намеря на по-ниска цена, Компанията веднага ми възстановява парите, и аз, и хората за които съм резервирал почивка, отиваме напълно безплатно. Страхотно, нали?

Гаранциите за най-ниска цена на самолетен билет също са незаменими! Ако си купя самолетен билет, и след това намеря по-евтин, Компанията веднага ми възстановява 150% от разликата в цената. Така, аз ГАРАНТИРАНО ще пътувам на ВЪЗМОЖНО НАЙ-НИСКА ЦЕНА!
Какво по-хубаво от това?

Да почивам където си искам, и да съм сигурен, че цената е възможно най-изгодната, и на всичкото отгоре да получавам пари и бонуси за това?

Твърдо решен съм да обиколя света и да направя печеливш този бизнес за мен и за семейството ми. Който иска да го правим заедно, нека се свърже с мен! Ще получи най-доброто обучение за успешен мрежов маркетинг и ще градим заедно!

И запомнете: В този бизнес НИЕ СМЕ ПАРТНЬОРИ, а НЕ КОНКУРЕНЦИЯ!

За контакти:
Ангел Мацанов, 0876203111, 0898203031
http://matsanov.worldventures.biz/