Доставка на цветя и букети за сватбения ден

1
Добави коментар
Tribal88

Букет с цветя за сватбата

Всяка млада влюбена двойка, встъпваща в бракосъчетание, смята себе си за най-красивата и прекрасната. Естествено, булката иска да има също такъв букет – най-красив и уникалeн.
Направата на този букет е доста трудна, разбира се, ако някой от младежите или техните родители и приятели не се занимават професионално с флористика.
Ето защо, ако искате да сте с най-шикозния булчински букет, ще трябва да се обърнeтe към цветарите. Те са в състояние, дори от най-обикновените цветя, да създадат едно чудо, което идеално подчертава завладяващата красота на булката и младоженеца.
Обикновено, булчинският букет е цяла композиция, шедьовър не се прави от един сорт цветя. Такива състави са различни и по форма.

Ако в миналото за булката можеше да се направи един куп карамфили или рози, увити в целофан и завързани с цветни сатенени панделки, то сега съществува голямо изобилие от невероятни и необичайни форми на букетите.
Например: топка, кошница, водопад, шапка, чанта и т.н.
Най-често, при направата на такива цветни композиции, се използват цветя, подходящи за сватба. Такива са : розите, хризантемите, лилиумите, герберите, орхидеите, нарцисите …
И също така, полски, градински, или горски цветя: кокичета, лютиче, ириси, лалета, теменужки, камбанки …
Много често цветарите украсяват тези букети с много зеленина, като папрати, бръшлян, гипсофила и др.
Ползите от флористичните фирми може да се дължат и на факта, че те извършват услугата за доставка, като вашият сватбен букет ще бъде донесен на адреса, посочен от вас и в точно определеното време, все пак, цветната композиция трябва да бъде същата, красива и свежа, като булката, встъпваща в бракосъчетанието.
Букетът ще е свеж, не само когато булката го вземе в ръка, но и през целия тържествен ден, защото, цветарите, не само ще направят интелигентна композиция от цветя,но и ще я поставят в специална гъба на дъното, пиафлора, от която цветята цял ден ще „поемат“ влага.
При подготовката за предстоящата сватба,обърнете не по-малко внимание, отколкото избора на сватбената рокля!

За мнения и препоръки, свържете се с нашия магазин за доставка на цветя!

Like this:

Like Зареждане…

Related