SOFIA FASHION WEEK 2015

1
Добави коментар
Svetsko
Svetsko

В дните 17, 18 и 19 септември в EFE Marinela ще се проведе Sofia Fashion Week 2015. Събитието ще представи над 50 актуални колекции на български и световни модни брандове. То се организира от 359 Model & Talent със собственик Мария Бонева.

Sofia Fashion Week вече избра и своите първи официални лица за всяка една от тематичните вечери от 17 до 19 септември. Първата вечер е поверена на Камелия Аврамова и Даниел Георгиев. На 18 септември щафетата поемат топмоделът Лиляна Станаилова и състезателят по канукаяк Радослав Куцев. Финалът на 19 септември е поверен на топ модела Ивайла Бакалова и Мистър София 2014 – Петър Кременски.

Ивайла се връща в България специално за първото издание на SFW, а веднага след като приключи лети отново за Дубай, където работи и живее. Тя е родена в град Варна, където завършва френска езикова гимназия, след което следва “Маркетинг и реклама”. През 2000 г. печели конкурса “Мис Черно море” в Албена, а през 2001 г. става “Мис България – Вселена 2001″. Взема участие в “Мис Вселена – 2001″ в Пуерто Рико и “Модел на Вселената” в Истанбул – 2001 г. Ивайла Бакалова е един от най-прeдпочитаните модели за модни сесии, както в България, така и по света. Към настоящия момент тя успешно се реализира в Дубай, където успява да използва харвардското си образование и да развива кариера в областта на бизнеса с луксозни недвижими имоти.

Петър Кременски е Мистър София 2014 и ще представи страната сред участници от цял свят през октомври в Казахстан. Той има куп международни и държавни титли и успешно съчетава модата и спорта. Най-изпъкващите сред тях са 6 място на Европейско първенство за юноши и девойки до 23 години, трикратен балкански шампион и четирикратен държавен шампион на 200 метра.