Слънчевото затъмнение на 13 септември поставя ново начало, очаквайте чудеса

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

Въпреки че няма да може да се вижда от България, частичното слънчево затъмнение в неделя – 13 септември,  носи много изненади, пише „За Жената“.

 

След този ден нещата в живота няма да са същите. Слънчевото затъмнение от 13 септември, неделя, настъпващо 09:41 ч. (българско време), активиращо двадесетия градус на Дева, определено маркира житейската арена, която ще изисква светкавично въвеждане на повече ефективност, прецизност и реорганизиране.

 

Посланието на Затъмнението е: чрез голямо упование в себе си, хладнокръвно и обръщайки внимание и на малките детайли, да постигнем неочаквано големи резултати и успехи!

 

Особеното на Слънчевото затъмнение от 13 септември 2015 г. е, че то изисква задължително пречистване на съзнанието и освобождаване на място за неочаквано нахлуване в живота на отдавна жадувани промени. „Изстрелвайки“ отрицателни мисли в пространството, животът подобно на бумеранг, може да връща обратно към хората негативната енергия на тези мисли под формата на орицателни случки и събития – инциденти, пътно-транспортни произшествия, природни катаклизми.

 

Посланието на Слънчевото затъмнение в Дева е категорично: Нека да пречистим Съзнанието, респективно езика, с който ежедневно общуваме. Нека да го заменим с повече уважение към човешкото достойнство, към Божествената искра, която е отредена за всеки човек. И тогава може да очакваме … чудеса! Ако пречистим мислите, езика, има условия за добра сполука! Иначе – може да има изненади – и то от негативните.

 

Предупреждението на звездите, че около 13 септември 2015, с обхват на действие около 7 денонощия преди и след тази дата, има повишена опасност от пътно-транспортни произшествия. В дните около това Слънчево затъмнение има по-голяма от обикновено вероятност за технически аварии, за проблеми с компютрите, за аварии, за спортни травми, за пожари, за неочаквани промени в маршрутите и разписанията на превозните средства от всякакви видове транспорт.

 

Сензации могат да се проявят в сферата на политиката, науката, високите технологии, квантовата физика, астрономията, автомобилостроенето, медиите, личния живот на известните и богатите.

 

Новините за неочаквани разводи, раздели, годежи или бракове ще са повече от обичайното. Изключително многобройни ще са новостите, интригите, прелюбопитните уволнения и назначения в печатните и електронните медии! Като при някои от медиите могат да възникнат и внезапни финансови усложнения!

 

Периодите на Слънчево и Лунно затъмнение са много мощни моменти, когато човек наистина може да промени и да подобри живота си към по-добро, независимо дали ще избере да действа веднага или малко ще поизчака. В миналото Слънчевото и Лунното затъмнение са предизвиквали боязън, притеснения и тревожни емоции, както сред коронованите персони, така и сред електората. Днес интерпретацията на тези астрономически явления е освободена от съкрушителна негативна символика, като на предна позиция е изведена тяхната мощ. Специално Слънчевото затъмнение е подходящ момент за поставяне на Ново Начало – стартиране на нов проект, реализация на мащабна идея. Желанието за нещо ново трябва да е много силно и голямо.

 

Ако човек не е сигурен, че силно желае промяната, по-добре е да изчака с действията си поне 2-3 дни след 13 септември 2015. С други думи, при непреклонна вътрешна убеденост и увереност в благоприятно развитие на намерението, може да се действа мощно на 13-14 септември. Мъдреците препоръчват на 13 септември, неделя в 09:41 ч. да изпратим мислена „поръчка към Вселената“, свързана със сбъдване на наши съкровени желания. Може да останете приятно изненадани от резултатите!

 

За хората с по-чувствителна психика е препоръчително поне една седмица (за някои дори и две седмици) преди и след 13 септември 2015 да не предприемат нови начинания и да не вземат импулсивни решения за генерални и съдбовни житейски промени. Има и някои схващания, че по време на затъмнения се случват кармични събития. Това принципно зависи от личния, прогресивния и слънчево-дъговия хороскоп на конкретния човек, както и от неговото ниво на духовно развитие. Със сигурност поне 7-10 денонощия преди и след затъмнението на 13 септември 2015 може да се наблюдава едно компресиране и интензифициране на събитията, едно почти осезаемо завихряне на енергията. Това може да ни принуждава да вземаме решения да действаме и да се променяме.

 

Затъмнението от 13 септември 2015 г. носи неочаквани, непредсказуеми – понякога бляскави, понякога – шокиращи, разтърсващи, удивляващи предизвикателства и изненади.