Мъжко спортно долнище с джобчета в тъмно син цвят

1
Добави коментар
fashionchoice.bg
fashionchoice.bg

Онлайн магазин fashionchoice предлага Мъжко спортно долнище с джобчета в тъмно син цвят:

– нов и актуален модел за този сезон
– ластична талия с вързанка за по-голямо удобство
– в предната част два функциониращи джоба и един в задната
– панталонът е подходящ както за ежедневието, така й за спорт

Състав: 70% памук, 30% еластан Произход: Турция Размери на Мъжко спортно долнище с джобчета в тъмно син цвят /реалните размери на продукта, измерени едностранно в неразпънато състояние на дрехата. Може да ги сравните с подобeн продукт, който вече притежавате/ Дължина: S-96см., М-97см., L-98см., XL-100см. ширина на талия: S-36см., М-37см., L-38см., XL-40см. широчина при ханша: S-57см., М-58см., L-61см., XL-63см. Моделът е облечен с размер M.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА – за поръчки над 99 лева

EEkont – Услуга „до врата“-Само за 5 лева Тази услуга включва доставка до врата на заявен от вас адрес Еконт Експрес – Услуга „до офис на Еконт“- Само за 3.50 лева Услугата включва доставка до избран от Вас офис на Еконт (около 500 офиса на територията на България), откъдето трябва да я разплатите и вземете сами

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като заяви основателни причини, и като са спазени следните условия: 1. Запазен добър търговски вид, напълно запазена опаковка (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена). 2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. 3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. 4. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. (В случай на замяна на стока клиентът заплаща 2 куриерска такси за транспорт в двете посоки). 5. Доставки НЕ се извършват в неделя и официални празници.