Книги | Марияна Анастасова

1
Добави коментар
anhinora
anhinora

ДА ДОКОСНЕШ ЗВЕЗДА

Съдържа седемгодишният опит на авторката с най-различни холистични системи за изцеление като су-джок, бахови есенции, психопрограмиране, визуализация и много други, както и безценните й срещи с духовни учители и лечители. Това е личният й опит по пътя на изцелението на малката й дъщеря Димана. Повече за книгата и откъс от нея може да прочетете тук.

ЦЕНА: 10 лв

Книгата съдържа уникална програма за привличане на Любов и подобряване на взаимоотношенията ни с другите хора. Програмата е 40-дневна и съдържа препоръки и техники за всеки ден, чиято цел е да променят честотата на нашето излъчване, така че то да привлича вибрации от високочестотния спектър, каквито са Любовта и Благоденствието. Прочетете повече за Програмата тук! Прочетете откъс от книгата тук!                                                                                                       Цена: 12.00 лв

 

Електронна книга „В ТЪРСЕНЕ НА ПАНАЦЕЯ“

46стр.

„Едно древно табу забранява да се говори за Златния корен. Аз съм първият, нарушил табуто….” „…Целият си живот посветих на билките и на Златния корен. Цял живот търсех начин да правя лекарства, от които хората да оздравяват, а не да умират.”         маг. фарм. Никола Мангалджиев Прочетете откъс от книгата тук!

Цена: 20.00 лв

Аудио книгата съдържа 10 урока в mp3 формат, които можете да слушате докато почивате или шофирате, или във всеки друг момент, когато чувствате, че имате нужда от повече яснота за своите цели, постъпки и намерения. Всички уроци са с продължителност 5-7 минути и съдържат синтезирани практически препоръки по съответните теми.

 

                                                                                                             ЦЕНА: 20 лв

Аудио книгата съдържа седем медитации, които носят образност, която ви свързва с Вашето подсъзнание и с Източника, от Който произлизат всички неща. Те ще ви помогнат да увеличите Силата си да създавате своята реалност. Оставете се думите да ви водят, да извикват у вас спомени, асоциации и необичайни усещания. Ще усетите, че съзнанието ви се разширява, а вие се чувствате по-самоуверени и устойчиви.

                                                                                                            ЦЕНА: 20 лв

 ВЗЕМЕТЕ БЕЗПЛАТНО!

Скъпи читатели, това не са обикновени медитации, с които постигате по-релаксирано състояние на тялото и се отпускате, така че да позволите на енергийните и физически структури да се обновят и заредят отново.Това са медитации, с които постигате много повече…Може да заявите желанието си да получите безплатно електронната книга.

Прочетете повече и поръчайте книгата

 

За контакти:

Марияна Анастасова

e-mail: [email protected] 

GSM: 0878 558810, 0884 740734