Топъл трикотаж и плетива за есента

1
Добави коментар
joli
joli

През есента или зимата особено подходящи са топлите плетени дрехи и трикотажно облекло.

Кои са най-актуалните модели за сезон Есен 2015 г.?

Удобни и с прости кройки, трикотажните облекла са незаменими през есента. Съчетани с различни  аксесоари те могат да бъдат подходящи както за ежедневието така и за вечерни поводи.

През изминалия зимен сезон в модата настъпи истински трикотажен бум, който продължава и през тази година. Обемни пуловери или широко пончо, удължени рокли и жилетки от тънък трикотаж. Изберете си топла плетена дреха и се радвайте на есента!

Плетена жилетка на Zara

Трикотажните рокли са много модерни и за този сезон. Плетените и трикотажни рокли са отлична алтернатива на плътните панталони  и дънки. Роклите с миди дължина ще подчертаят вашата женственост и ще ви стоплят през хладните есенни вечери. Избирайте прости, прави и вталени модели. Не забравяйте, че тънкият трикотаж подчертава не само достойнствата на вашата фигура. За да коригирате недостатъците избирайте обемни рокли.

Трикотажна рокля на Mango

 

Не се бойте да експериментирате с дрехи с декорация: на мода са рюшовете и ресните. А що се отнася до цветовата гама, то и тук разнообразието е огромно. Основните цветове за трикотажа са черно, кафяво, бежово и сиво. Но ние ви препоръчваме да не се ограничавате само с базовите цветове. Може да добавите винено червено, ярко червено или коралово.

Пончо със жакардов десен на H & M

Палто на Stradivarius