Анално разширяване

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Седмиците се нижеха по същия начин. Изпращаше ми мейли с текст „Хайде.“ Духах му по два пъти на ден, а той ме ближеше и ме задоволяваше с пръсти също толкова често. Понякога го изненадвах, докато говори по телефона, заставах на колене, изваждах хуя му и започвах да го задоволявам. Беше забавно как продължаваше да води тези важни бизнес разговори без да промени гласа си (въпреки, че отвреме-навреме изпускаше по някой вопъл). Никога не ми казваше да престана и дори сподели, че му харесва да правя така. Доста често се прибирах вкъщи подута от любовните ласки на Александров, с които ме обграждаше вече по 5 пъти на ден. Човекът си беше издръжлив.

Един ден решил, че иска нещо повече. Със сигурност бе имал ужасен скандал със съпругата си предната вечер, защото бе мрачен. Не че сексуалният ни живот бе започнал да става скучен, но предполагам, че е искал да разшири полето на действие. Сигурно му е действало много възбуждащо, че аз бях малката му мръсница. Никога не му отказвах и много се стараех, за да го накарам да свърши толкова често, колкото можех. Носех жартиери, чорапи, къси поли и впити блузи. В крайна сметка той нае „временен асистент“, който да ми върши работата, докато аз съм заета с него.
Чат съобщение се появи на компютъра ми. „Имам нужда от теб точно сега. Вратата е затворена, но идвай. Заключи зад себе си.“
Направих това, което ми беше казано, винаги се вълнувах да угодя на шефа си и да направим страхотен секс. Седеше на бюрото си и изглеждаше тъжен. Той наклони глава към масата и ми нареди да гледам. Това, което видях беше изненада: бутилка с лубрикант и вибратори с различни размери.
– Каза ми, че никога не си правила анален секс. Не съм го правил от много време, затова искам да те чукам в задника.“
– Ами, добре. – бях заинтригувана.
– Свали полата и прашките и се облегни с ръце на масата.
Г-н Александров развори бузките ми и започна да ближе дупето ми. Беше различно, но много хубаво. Понякога, когато се чукахме, той заравяше пръст в задника ми, което ме възбуждаше, но това беше още по-добро. Аз простенах когато езикът му проникна отзад. Тогава той сложи пръст пред устните ми и ми каза, да го поема. Направих каквото ми беше казано. Той извади мокрия пръст и започна да си играе с дупето ми. Първо просто очертаваше кръгъл контур около външната страна, а след това го потопи дълбоко. Дишаше тежко.
– По дяволите, миличка, подлудяваш ме. Малкото ти дупе се нуждае от добро ебане и аз ще му го дам.
Той не можеше да ме види, но аз се усмихвах доволно. Толкова бях мокра и възбудена. Не можех дори да си представя как огромния му хуй ще влезе в мъничката ми стегната дупка .
– Ще започна с най-малкия вибратор и ще увеличвам размера постепенно, дори да ми отнеме и цял ден.
Чух нещо да се излива и осъзнах, че изстисква лубрикант върху играчката. Той започна с вибратор два пъти по-голям от размера на пръста му. Вкара го бавно и методично, след което го завъртя в дупето ми и беше наистина вълнуващо. Чувствах се толкова палава. Постоянно ме питаше дали съм добре.
– Добра работа, скъпа. Сега аз ще пробваме следващия вибратор. Той е по-голям. Просто се отпусни.
Той отново нанесе лубрикант по вибратора. Отне малко повече време, за да го напъха целия в задника ми, но го направи. Почувствах пълнотата му. Той започна да трие клитора ми с една ръка, а с другата започна да чука задника ми с вибратора. Аз простенах от удоволствие.
– Харесва ли ти това в задника ти, миличка?
– О, Боже, да!
Усещах твърдия му кур да се потърква в мен. Оставаше още един вибратор. Той бе малко по-малък от хуя на шефа ми
Третият вибратор беше предсказуемо по-труден за вкарване – не можеше да проникне повече от главичката. Г-н Александров направи почивка и ме обърна по гръб. Започна да задоволява сливката и задника ми с език, докато не свърших. Въпреки това, той беше непреклонен. Нареди ми да се наведа над масата отново и започна с опитите да вкара този голям вибратор в дупето ми. Този път той се плъзна по-лесно. Бях очевидно по-отпусната след оргазма. Отново, той започна да ме ебе с вибратора. Беше неповторимо усещане; удоволствие с малко болка. Очевидно гледката на вибратора как изпълва задника ми го побъркваше. Той го извади бавно. Чух го да си разкопчава панталона, обърнах се и видях големия му надървен член.
– Не мисля, че съм готова, г-н Александров.
Надвесе се над мен и прошепна в лявото ми ухо:
– Кой е шефа?
– Ти.
– Добре. Сякаш го бе забравила за малко. Ще поемеш хуя ми с тясното си задниче без значение дали си готова или не. Разбираш ли?
Шокирах се от доминантното му поведение. Никога преди не ми излизаше с номера, че той е шефа, но може би, защото не му се бе налагало преди. В интерес на истината, това ми харесваше. Секунда по-късно той нанасяше лубрикант в дупето ми и хуя си.
– Искам да се отпуснеш.
– Да, г-н Александров.
Той отърка кура си в ануса ми и вкара само главичката. Аз извиках от болка.
– Отпусни се, мила. Трябва още малко да те разширя. Ще проникна още малко.
След това усетих още няколко сантиметра от него в мен. Заболя ме ужасно. Все пак той беше по-голям от последния вибратор.
– Спри!
– Ш-ш-шт. Всичко е наред. Вече е наполовина вътре. Още малко остана. Справяш се отлично.
Не можех да повярвам, че не спира и че моят протест го възбужда още повече.
– О, не, не, не! – умолявах го.
– Майко мила, та ти го пое целия. Добро момиче! Тясното ти дупе се опитва да ме удуши.
Започна да се движи много бавно, като го изкраваше почти целия и после го вкарваше отново. Аз си прехапах устната и се опитах да не мисля за болката.
– О, миличка, дупето ти е невероятно!
Започна да ме чука с по-бързо темпо. Протегна ръка към котето ми и започна да търка клитора ми. Завиках от удоволствие.
– Вече харесва ли ти?
– Даааа. – изпищях.
– Ти си моята послушна курва. О, да. Виж се само как ме поемаш целия. Ти си създадена за мен. Аз съм собственика на това дупе вече.
– Дааа. Чукай ме по-силно.Моля, по-силно.
Той си пое въздух и започна да ме ебе както никога до сега. Продължи да търка клитора ми. Харесваше ми, че го задоволявам и заради това, че ме научи на анален секс.
Изведнъж дълъг вопъл се процеди между зъбите му. Спря да се движи, а аз усетих топлата му сперма да се излива в мен.
– О, да, мила. Ти си моята прекрасна уличница.
След този ден вече бяхме по-обсебени отвсякога с един друг. Започнахме да проточваме срещите си и извънработно време. Наемахме си хотелска стая поне 3 пъти в седмицата, за да насмогнем на влудяващия ни нагон. Водеше ме на вечери, купуваше ми секси бельо, парфюм и други подаръци. Любимото му занимание бе да чука задника ми.
Имам най-добрата работа на света!