Слушалки Beats by Dre urBeats 2 in ear в черно

1
Добави коментар
AltechLtd
AltechLtd

Beats залага на класически дизайн в тапите urBeats 2 in Ear в черно. Удобните слушалки разполагат с екстрите на своите събратя, тип over ear, но бият в категорията “Компактност”.

Интегрираната технология е запазена марка на Beats Electronics се усеща от дълбоките и мощни басове. Макар и тип тапа, urBeats 2 In Ear успяват да разграничат с абсолютна прецизност високите, средни и ниски честоти, което автоматично прави слушането на музика истинско изживяване.

Нетипични са материалите, от които слушалките са изработени. Класическата линия на тапите се подчертава от металния корпус, който освен изключително красив, добавя на хедсета и точки за издръжливост, стабилност и отлично представяне във времето. Друг фийчър, постигнат посредством комбинацията на металните материали с останалите компоненти, е и иозлацията на излишни вибрации, които често правят слушането на музика неприятно, наблюдавайки го при тестове на други хедсетове от същия или по-нисък клас.

Плоският кабел, който наблюдаваме в дизайните на редица други производители на слушалки и хендсфри аксесоари, е наличен и тук. Това улеснява съхранението и боравенето с хедсета, като елиминира неприятното време, прекарано в разплитане на омоталия се кабел при неправилно съхранение.