Печат на предизборни плакати, листовки и флаери 2015

1
Добави коментар
DreamDesign
DreamDesign

Издателство-печатница “Булгарресурс” работи усилено в тези предизборни дни за клиенти, които поръчват печат на предизборни – плакати, листовки, флаери и брошури. Имаме клиенти от водещи партии в София, от предизборни щабове на кандидат-кметове от областни и общински центрове. Разполагаме с художници, които предлагат интересни, силно въздействащи проекти. Оригиналните решения и високото качество гарантират запомняща се визия на плакатите, предизборните брошури, предизборните флаери, предизборните листовки и всички предизборни материали.

Често изключително кратките срокове, в които изпълняваме поръчките, са решаващия показател, заради който клиентите ни предпочитат за печата на предизборни плакати, листовки, флаери и дипляни. Печатаме плакати в малки и много големи тиражи. Цените на предизборните рекламни материали ни са изгодни за клиентите, затова участваме активно в поредната изборна кампания.

Избори 2015 год. e поредното предизвикателство пред печатницата, с което ще се покаже преимуществата на 25 годишния опит в отпечатване на предизборни агитационни, пропагандни материали,  флаери, дипляни, листовки, малки афиши. Големи размери плакати, транспаранти от винил, рекламни сувенири с логото на съответната партия, или кандидат за съветник или кмет; рекламни календари на партии и кандидат кметове изработваме с много добро качество.

Предлаганите от нас оферти може да видите в прикачения файл тук – Оферта за печат избори 2015

Етикети: булгарресурс, отпечатване на флаери, печат на листовки, предизборни плакати

Публикувано на 14.09.2015 в 20:01 в категории Актуално, Полезно, Промоции. Можете да следите коментарите по тази публикация чрез RSS 2.0 хранилката. Коментарите, pingback и trackback са забранени.