Масаж с освобождаване

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Share the post „Масаж с освобождаване“

Дълго време хвърлях любопитни погледи върху рекламите на масажни студия, които предлагаха услугата с освобождаване. Накрая се престраших и реших да си направя подарък за празниците. Обадих се на мобилния телефон от рекламата и отсреща ми отговори приятен женски глас. Записах си час и тръгнах за адреса. Шофирах бързо, честно казано нямах търпение, а и изгарях от любопитство. Озовах се пред жилищна кооперация в центъра. Позвъних на звънеца и ми отвори младо момиче с приятна визия. Покани ме да вляза и повика колежките си. Пред мен застанаха 3 момичета и ми стана супер неудобно да ги избирам като робини на пазар, затова пожелах да бъда обслужен от момичето, което отвори вратата. Тя ме заведе в малка стая с приглушена светлина, масажна кушетка и семпло обзавеждане. Подаде ми хавлия, показа къде е банята и се започна приготовленията си. В стаята миришеше приятно от запалените свещи и лъхаше на екзотика.
Съблякох дрехите си набързо и останах по боксери. Момичето си вършеше работата и не ми обръщаше внимание. Идеята, че се събличам пред непознато момиче ме възбуди и сваляйки боксерите члена ми се разклати полувтвърден. Тя ме стрелна с поглед и леко се усмихна. Помислих си колко много курове е виждало това момиче и влязох в банята. Топлия душ ми подейства добре, подсуших се и бях поканен да легна по корем върху кушетката. Свалих хавлията и се отдадох на емоцията.
Усетих топлите й ръце върху ръмената си. С леки движения разнясяше масажното олио по целия ми гръб. Докосванията бяха приятни и съзнанието ми започна да се отпуска и да се наслаждава на усещанията. Тя движеше ръцете нежно, с умерен натиск, сякаш ваяше мускулите по тялото ми. Аз лежах отпуснато и се наслаждавах на релакса. Последва масаж на единия крак, после на другия … почти заспивах. Усетих ръцете й по дупето си. Масажираше енергично бузките и натискаше някакви точки около кръста ми. Пръстите и сръчно преминаваха близо до топките ми, но не ги докосваха, което изостри сетивата ми в очакване. Усетих как члена ми започна да се пълни с кръв и започнах леко да се трия в кушетката. Тогава тя пое топките ми шепата си и бръкна под корема ми с ръка. Леко се надигнах, изстенах от удоволствие, а в корема ми се появи приятен гъдел който се разнесе по цялото тяло.
Тогава тя леко прошепна в ухото ми, че мога да се обърна по гръб. По дяволите бях толкова надървен, че когато се обърнах члена ми стърчеше като Айфеловата кула и пулсираше мазен. Застанах на лакти и със замъглен поглед наблюдавах масажа на мъжкото си достойнство. Беше ми толкова хубаво, напрежението в топките ми растеше, а насладата беше неописуема. Затворих очи и отпуснах главата си назад … поставих ръката си върху малкото дупе на момичето и избълвах като вулкан. Усетих как спермата се стича по топките ми и надолу между бузките на дупето и по ануса. Мацката извади салфетка, забърса ме и ме почисти с мокра кърпичка, като внимателно подсуши члена и топките ми. Не знаех къде съм от кеф. С нежна усмивка тя ме попита дали ми е харесало. А според вас?

Share the post „Масаж с освобождаване“