Славена Вътова разкрива формулата си за щастие и успех!

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Славена Вътова – една от най-красивите жени на България, през юни стана майка и само 3 седмици след раждането на дъщеря си Ема, в безупречна форма застана пред обектива на Диляна Флорентин за есенната фотосесия на сп. БУЛКА. Удоволствие е да се работи с такъв професионалист и снимките ни вървят по план, защото сме притиснати от към време между кърменията на младата майка. Екипът ни е възхитен как бързо е свалила килограми след бременността и я разпитваме за тайната, любопитни сме да разберем и как се чувстват у дома след появата на бебето, за каква сватба си мечтае, тъй като със съпруга й Юлиян Цолов са сключили граждански брак през пролетта само със свидетели, а тържеството тепърва предстои.

– Славена, как постигна тези завидни резултати с килограмите толкова бързо след раждането?

– Всъщност, резултати ми предстои да постигам. Това, което е на лице за сега, се дължи единствено на хранителен режим, който спазвам заради кърменето. И може би някаква част се дължи на безсънието, но с нетърпение очаквам момента, в който ще мога да спортувам и да постигна изцяло формата, към която се стремя.

– Как се чувстваш като майка и с какво се промени ежедневието ти?

– Чувствам се щастлива, мотивирана, пълноценна… И преди съм се чувствала така, но появата на Ема мултиплицира многократно тези емоции. Ежедневието ми е изцяло променено – не мога да кажа, че е лесно, че става от само себе си. Сега изграждаме режима на Ема и това е свързано с много дисциплина, която си налагаме на първо място ние, с Юлиян.

– Ще се насладиш ли на майчинството изцяло или ще съчетаваш грижите за семейството и дома с работа?

– Разбира се, че се наслаждавам на майчинството, но за щастие работата ми е такава, че позволява да се комбинира с това, поне частично. За мен е важно да се доближа максимално до ежедневието, в което съм активна не само вкъщи, защото ми се отразява добре. Следователно и на заобикалящите ме. Да не забравяме, че при жената настъпват много драстични промени за кратък период от време, свързани с навиците и физиката. Имам предвид периода на бременността и първите месеци след появата на дете, което е предпоставка за промени в настроението и то по-скоро с отрицателен знак. За да избегна това, за мен е важно да съм обичана и подкрепяна, разбира се. Но, за да бъда такава, аз трябва да съм тази, в която се е влюбил партньора ми, което автоматично означава, че пълноценната формула не включва само грижите за семейството. Винаги трябва да намираме време да бъдем такива, каквото се харесваме. В моя случай е работеща и успешна в това, с което се занимавам.

– Юлиян помага ли ти в бебешките ритуали?

– Да! Юлиян като баща е такъв, какъвто всяко дете заслужава да има – всеотдаен, обичащ и грижовен. Той няма проблеми със смяната на памперси, рязането на нокти или къпането  на Ема. Казвам го, защото съм чувала, че е препятствие за много мъже. И винаги, когато има възможност ми помага.

– Сподели как пламна любовта между вас, от пръв поглед ли беше?

– Привличането беше от пръв поглед. Влюбването се случваше, когато се опознавахме. Всичко е въпрос на усещане. Аз подкрепям максимата, че еднаквостите, а не противоположностите се привличат. Ние просто се радваме на еднакви неща, харесваме еднакви неща, мотивират ни еднакви неща, стремим се към едно и също, интересите ни съвпадат… Имаме хармония и създаваме уют!

– Сключихте граждански брак през март само със свидетели, а тържеството оставихте впоследствие. За каква сватба си мечтаеш?

– Сватбата ни ще бъде такова тържество, което ще донесе радост на нас и близките ни. Представям си я на открито, в приятно топло време. Тесен кръг приятели, които да споделят щастието ни, хубава музика… Аз, държаща Ема, вървя от единия край на пътеката към другия, от който грее лицето на Юлиян.

(Този месец може да видите очарователната Славена на корицата на списание „Булка„)

Източник на информация: Списание „Булка“