ВРАТИ ВАРНА – входни врати Варна и Интериорни врати Варна на изгодни цени от Врати Жотан ЕООД

1
Добави коментар
colibri14
colibri14

Врати Жотан ЕООД се занимава с внос и производство на Входни врати и Интериорни врати във Варна и региона и е на пазара за врати от десет години с много доволни клиенти-поради кратките срокове за доставка и качествения монтаж на вратите, които предлага. Най важното за нас е високото качество на вратите, които предлагаме и техния качествен монтаж.Доказателство за това са големия брой лоялни и доволни наши клиенти. Повечето нови клиенти на фирмата са дошли с препоръки от останали доволни наши клиенти, което говори за високия професионализъм на фирма Врати Жотан ЕООД.

Предимствата на  нашите входни врати са високо качество  на изработка по размер и цвят зададени от клиента 
без никакви ограничения в размерите височината и конструктивното изпълнение, кратък срок за изпълнение на поръчките на входни врати 
изключително здрава и надеждна конструкция на крило и каса 
голям избор на цветове размери на декоративни панели и байцове 
Всички входни врати са в комплект с шпионка, чукче, вътрешна и външна активна дръжка, уплътнение. Предлагат се и различни видове пасивни дръжки, които допълнително се заплащат !

Предимствата  на нашите  интериорни врати са:
Кратки срокове за доставка много богат избор от цветове и качествен експресен монтаж. Разполагаме с голям асортимент от интериорни врати на склад.

Ето и някои препоръки от нас:

Българският потребител не е информиран за това как да си избере един продукт. Най-важното, което трябва да се знае при избора на било то входни или интериорни врати е:

Изборът на интериорната врата зависи изцяло от предпочитанията на клиента и неговите финансови възможности. Каквато и врата да избере, трябва да съблюдава при монтажа тя да бъде монтирана правилно, така че да се отваря и затваря нормално, пантите трябва да бъдат смазани и да не скърцат, цвета на вратите трябва да бъде съобразен с интериора на жилището препоръчваме Ви да изберете по тъмни цветове поради по лесната подръжка. Входните врати в жилищните сгради е хубаво да се отварят навътре, за да могат свободно да се ползват общите площи на етажа. За интериорните врати специалистите препоръчват те да се отварят към помещението към най-близката стена. За баните най-доброто решение е вратата да е от PVC или алуминий, ако има директен досег с водата или да бъдат с противовлажно покритие.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ МОЛЯ ЗАПОВЯДАЙТЕ В МАГАЗИНА ЗА ВРАТИ гр.Варна; ул.Кавала 17 или се свържете с нас по телефона: 052/64 42 66 и 0898/ 45 25 71