МАКСИ ПОНЧО – СТИЛ И ИЗИСКАНОСТ В НАШИ ДНИ

2
Добави коментар
fashionchoice.bg
fashionchoice.bg

МАКСИ ПОНЧО – СТИЛ И ИЗИСКАНОСТ В НАШИ ДНИ

Мили дами,

Както бяхме обещали в предишната ни статия „ПЛЕТИВА – КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ?“ да продължим да ви разказваме и показваме интересни факти за плетивата. Днес fashionchoice.bg ще ви запознае с пончото.

Интересен факт за пончото е че негови родители са индианците в Южна Америка. През 1960г. на миналия век то се възражда с огромна сила, като се появява на модните подиуми в Милано и Париж. В наши дни тази връхна дреха се появява като един основен моден тренд сред дамите.

Пончото прекрасно скрива всички несъвършенства в женската фигура, като в същото време изглеждате стилни и елегантни. Може да носите пончо по следните начини:

1. Пончото – център на внимание: оставете го доминира или както биха се изразили модните специалисти „да бъде в светлината на прожекторите“ 2. Цветови акцент: цвета на чантата, обувките трябва да съвпадат с цвета на пончото или да бъдат негови нюанси 3. Обем – не: Основното тук е да не се предизвика обем. Пончото може да се комбинира с дънки слим или високи обувки. 4. Простота: Не добавяйте допълнителни аксесоари към пончото, като малка шапка или барета ще бъде достатъчно за да се откроявате от тълпата. 5. Прическа: изберете свободно падаща коса или добре позната ви френска плитка.

Това са едни от основните правила, като има и още много други. Дойде ред да ви запознаем с новите модели в нашата колекция. Онлайн магазин fashionchoice.bg за поредна година включва в колекция ЕСЕН-ЗИМА – пончото.

Удобна и практична макси жилетка тип пончо от букле в 4 цвята

Това е един от моделите, който ви предлагаме. Материите, от които е изработено пончото са акрил и вълна. Акрила е лек и мек на допир, като е имитация на естествената вълната. Основно предимство на акрила е че задържа цвета продължително време, а в комбинация с естествена вълна чувството е просто невероятно.

Макси пончо от памук и акрил

Другите модели, който ви предлагаме са изработени от памук и акрил. Памука, както вече сме ви казвали е „царя на материите“ и в този сезон, когато времето с всеки изминал ден става все по-хладно именно той ще задържи топлината, която излъчва тялото ви.

Ако все още нямате пончо, то не се колебайте и си поръчайте от онлайн магазин fashionchoice.bg, защото Вие сте ни важни и ние работим за вас. Очакваме ви!

 

 

 

ОНЛАЙН МАГАЗИН FASHIONCHOICE.BG

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ОПЕРАТОРИТЕ:

Пон. – петък от 09:00 до 18:00 часа.

Събота – от 9:00 до 13:00 часа.

Може да поръчвате 24 часа / 7 дни седмично

Телефони 0897 234 734, 0888 234 734

Електронна поща:[email protected]