Най-верните холивудски актьори

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Актьорите, които са верни на съпругите си

Холивудските двойки непрекъснато вадят на показ скандалите и изневерите си. В списания, социални мрежи и телевизионни програми ставаме свидетели на личната им драма, краткотрайни бракове и пикантни истории. От DailyMailобаче ни припомнят, че има и чудесни изключения, които не дават хляб на папараците. Вижте някои от най-сплотените и щастливи двойки:

Хю Джакман Дебора и Лий Фърнес

Хю Джакман се ожени за австралийската продуцентка Дебора Лий-Фърнес преди 20 години. Разликата във възрастта им е 13 години. Въпреки натоварения си график актьорът признава, че се обажда на съпругата си по десет пъти на ден.

Мат Деймън и съпругата му Лучия

Мат Деймън се запозна със сервитьорка пред 2003 г. и две години по-късно се ожени за нея. Той призна пред сайта Yourtango: „Лусиана е моята сродна душа, не мога да съм далеч от нея повече от две седмици“. Запознанството им звучи като извадка от романтичен филм – звезда се влюбва в сервитьорка. Е, в реалния живот явно приказките понякога оживяват и имат хепи енд!

Матю Макконъхи и Камила Алвес

Матю Макконъхи е един от най-сексапилните актьори от своето поколение, но поглежда само съпругата си Камила Алвес. Двамата са женени от 2006 г. и красавицата се отказа от кариерата си на манекенка, за да отглежда трите им деца.