Английски сетер търси стопаните си

1
Добави коментар
arbalet
arbalet

Хороскоп за Овен

Денят ви няма да е от най-безоблачните, за което голяма вина имате самите вие. Преодолейте заядливостта и дребните пререкания, които заплашват да разрушат хармонията във взаимоотношенията ви с околните. Кино или изложба ще ви изпълнят с положителни емоции.

Виж подробна информация

Всичко, свързано с работата и дома ще е от значение за повечото от вас днес. Спеиално внимание от важно за вас място ще направи деня ви по-забързан, но и ползотворен. Бъдете спокойни и говорете аргументирано за намеренията си, особено,ако става въпрос за финансова или друга обвързаност.

Виж подробна информация

Може да срещнете завист в очите на околните, но не се измъчвайте. Това е показател за вашия подем. Близките ви обичат и подкрепят, дайте си сметка, че не всички имат такова богатство. Ще успеете да се справите с проблем и така ще заздравите вярата в собствените си сили. На върха сте, носители на благородни и човеколюбиви идеи сте, направете ги достояние на всички.

Виж подробна информация

Хороскоп за Рак

Днес имате много възможности за избор. Вие сте в пълното си право, сами да предприемете бъдещите си задачи, без околните да се намесват в решенията ви. Помислете добре преди да действате, добре ще е да съгласувате мнението си с колеги, на които имате доверие. Успехът е на ваша страна, вярвайте твърдо в него.

Виж подробна информация

Хороскоп за Лъв

Ангажираните в професионалната сфера и бизнеса ще постигнат по-високи доходи, но с цената на повече усилия. Даром нищо не чакайте, дори и да имате договорености, обещаващи ви лесни пари. Ако натоварването ви дойде повече от обичайното, добрите резултатите ще го компенсират.

Виж подробна информация

Хороскоп за Дева

Стремите се да сте безгрешни. Когато някой посочва ваши грешки, това ви разстройва и мислите, че ви обижда. Гледайте по-ведро на нещата и не бъдете подозрителни. Бъдете прецизни, но знайте, че безгрешен не може да бъде никой. Ще имате нужда да си починете вечерта, затова стойте далеч от шумни компании.

Виж подробна информация

Помислете за всичко, с което се ангажирате днес, за да си спестите главоболия и време. Безспорно ще се натоварите допълнително, но бързо ще свършите и ще останете доволни от постигнатото. Новото идва и ще промени нещата, които сами не сте осъзнали за грешни. Подгответе се.

Виж подробна информация

С целенасочени и твърди действия успявате да укрепите позициите си на работното място и от това гледна точна да погледнете на досегашната си работа. Бъдете предпазливи с човек, когото не познавате добре, не се доверявайте излишно за личните си дела. Успявате да се справите със служебни неприятности, които заплашват да се превърнат н нещо по-голямо.

Виж подробна информация

Наред с основните си ангажименти ще обръщате внимание и на дребните неща, като неделима част от ежедневието ви. Възможни са оплаквания от хронични заболявания, които да възпрепятстват намеренията ви. Консултирайте се със специалисти за тях, не подминавайте и този път проблема си.

Виж подробна информация

Ще спечелите, ако наместо да се чувствате ощетени от нещо, работите върху него, за да го превърнете в свое предимство. Не крийте притеснението си, а говорете открито, подчертавайки добрите му страни. Приятните развития ще ви намерят и без да бъдете подготвени за тях, ще ги приемете.

Виж подробна информация

Днес повечето от вас са привлечени от идея, която едва ли ще ви остави спокойни. Правите всичко възможно, за да постигнете целта си и дори това да не стане в рамките на този ден, едва ли ще се откажете. Близък човек ще поиска съдействието ви по въпрос, по който сте компетентни и вие едва ли ще му откажете помощта си. Радвате се на хармония вечерта.

Виж подробна информация

Хороскоп за Риби

Умората ще ви накара да предпочетете топлината на дома пред шума и суетата на вън. Духовни занимания ще обогатят представите ви за други светове, не по-малко интересни и загадъчни. Предстояща визита ще ви направи по-чувствителни на тема дизайн, подготовка, пътувания и други детайли, свързани с нея.

Виж подробна информация