eMODNO резюме: New York Fashion Week 2015

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Тази седмица решихме малко да поразнообразим нещата и да ви покажем най-стилните тоалети на знаменитости, които те облякоха за различни ревюта на Седмицата на Модата в Ню Йорк. Както винаги, най-очакваното събитие за годината бе съпроводено от стотици и хиляди стилни визии, които дизайнерите демонстрираха под силните светлини на модния подиум, а любимите ни звезди се надпреварваха за най-интересен и забележим тоалет. И макар че имаше много недоразумения, повече бяха страхотните попадения, част от които подбрахме за вас днес в нашето eMODNO резюме!

Започваме с една изненада! Като се вземат предвид смелите решения на Ким Кардашиян от миналата година, днес дори сме учудени, че стилната визия, изцяло от Givenchy, в бежово ни допада толкова много! Тази година бъдещата майка трябва да се притеснява и за бременното си коремче, което доста променя модния избор. Въпреки това, смятаме , че деликатния пеплум върши чудесна работа и ако не знаехме, че Ким очаква дете, може би нямаше да разберем.

Като се имат предвид многото ангажименти на Кендал Дженър по време на месеца на модата, е цяло чудо, че дори й остава време за стилен тоалет. Младата звезда дефилира за повече брандове от когато и да било до сега. Между ревютата успяваме да я засечем в леко небрежна визия, състояща се от бледо розова мини пола, сива тениска, токчета в металически отблясъци и чанта през тялото. Сладурско, не мислите ли?

Имайки едно на ум за предишните появи на Рита Ора, за шоуто на Altuzarra младата певица си е доста облечена. Виждаме я с леко прозрачна рокля на бранда с дълги ръкави, която допълва от елегантни сандали с връзки около глезените и разпуснатите си по раменете платинено руси коси. Приятно разнообразие от свръх изрязаните тоалети и тежък грим, не мислите ли?

Няма да бъде седмица на модата ако Рияна не се появи сред класациите за най-стилно облечени знаменитости. Певицата определено знае как да привлича вниманието към себе си, а този път го прави с нежна бяла рокля с тънки презрамки, която стига почти до глезените, допълнена от черен широк панталон. Основния акцент на визията обаче безспорно е синьото червило, което се подчертава от високо вдигнатата й коса.

Безумно стилна, Джесика Алба привлича всички погледи със своя тоалет от изрязан топ и вталена миди пола в цвят бордо, който съчетава с наметнато на раменете бяло сако. Актрисата избира тази визия за ревюто на Victoria Beckham и решава да я допълни с черен клъч и високи обувки с интересен принт. Попадение право в модната цел!

През годините истински се наслаждавахме да гледаме как еволюира и се развива стила на Виктория Бекъм, за да се превърне в това, което е днес. Модел, дизайнер, майка, съпруга…. Виктория определено знае как да балансира живота си, а към дългия списък на свои превъплъщения добавя и модна икона. Потвърждава го стилната рокля с права кройка и красив едър флорален принт, с която я виждаме между ревютата по време на седмицата на модата в Ню Йорк. Визията й се допълва от елегантни високи обувки в кафяво.