Arginine 500 мг. 100 капс. – NOW Foods

1
Добави коментар
matsanovbg
matsanovbg

Arginine 500 мг. 100 капс. – NOW Foods
Стимулиране отделянето на растежен хормон
Подобряване кръвоснабдяването към клетките
Съдоразширяващо действие
Подобряване на възстановяването след тренировка

Arginine e незаменима аминокиселина, което означава, че не може да се синтезира от тялото и трябва да се приема от храна или като хранителна добавка.

Arginine е прекурсор на азотния оксид и има неизменна роля при отделянето на хормоните, увеличава секрецията на растежен хормон, подпомага детоксификацията на тялото и подсилва имунната система. Той е изключително полезен за трениращите поради участието си при образуването на азотен оксид, поради което той има действие на вазодилатор, участва в процесите на снабдяване с кръв на мускулните клетки. Arginine подпомага и свалянето на излишните мазнини, като увеличава нивата на растежния хормон. Той също така увеличава сексуалната функция, като увеличава кръвния поток към половите органи, което води до засилване на еректилната функция. Arginine подпомага възстановяването след тежко физическо натоварване и увеличава количествата кислород, което могат да поемат мускулите.

Продуктът не е лекарствено средство

Начин на употреба:

2 капсули 1-3 пъти дневно

Противопоказания:

Тази добавка не бива да се използва от лица, които страдат от Глаукома или Херпес Симплекс, освен ако не сте се консултирали с лекар. Не използвайте, ако сте получавали инфаркт на миокарда или имате установена коронарна атеросклероза.

Други съставки:

Желатин (капсула), Магнезиев Стеарат (растителен източник) и Силиций.

Не съдържа:

захар, сол, нишесте, мая, пшеница, глутен, царевица , яйчен белтък, ракообразни и консерванти.

NOW Foods се утвърди като една от водещите компании, предлагащи натурални хранителни добавки в САЩ. NOW Foods притежава GMP сертификат за качество с оценка „А” (най-високата възможна оценка). Мисията на NOW FOODS е „Да предложим качествени продукти, които дават възможност на хората да живеят здравословно”.