Луд фен на „Семейство Симпсън“ влезе в „Книгата на Гинес“ с 203 тематични татуса на гърба си

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

След редица спекулации в медиите, вече официално можем да присъдим рекорда на „Гинес“ за най-татуирания човек с герои от един и същи анимационен сериал на австралиеца Майкъл Бакстър. Гърбът на 52-годишният мъж е покрит с цели 203 татуса с картини от небезизвестното филмче The Simpsons (Семейство Симпсън).

За една година Бакстър прекарал 130 часа (пет и половина денонощия) на стола на татуиста Джейд Смит, като инвестирал в цветния си гръб близо 12 000 долара.

Макар любимият герой с жълта кожа на Майкъл да е култовият Хоумър Симпсън, по тялото му можем да видим всички жители на Спрингфийлд, както и много от емблематичните за сериала местенца, в това число домът на семейството и барът на Мо. До определени татуси се забелязват и името на епизода, от който е изобразеният кадър, както и точното време, в което той се появява.

Говорейки за рекорда си, Майкъл споделя: „Исках да направя нещо различно и необикновено, което никой все още няма и мисля, че го постигнах. Голям фен съм както на шоуто, така и на татусите. Познавам много хора, които се татуират, включително и внуците ми“.

Истории
На фокус