Nailed it! Мъже имитират типичните дамски снимки в Instagram

3
Добави коментар
boleyn
boleyn

FUN VIBES
0
Nailed it! Мъже имитират типичните дамски снимки в Instagram
От VIBES @vibesbg · На 25/09/2015

Забелязали ли сте как момичешките снимки в Instagram често носят сходен почерк? Подредени под правилен ъгъл чаши, кадър, на който уж небрежно са загатнати маникюрът, ново бижу, мобилен телефон…

А да не би да си помислихте, че селфитата, които виждате в профилите, са първите такива, случайно получили се от небрежна заигравка с камерата? Нищо подобно! Те са първите успешни, ставащи за интернет. Така че не вярвайте много-много на “sleepy” и “makeup free” фотосите, които циркулират из социалните мрежи. Естествено, винаги има и изключения, но за фалшивите внушения на Instagram вече сме ви разказвали.

Да обърнем внимание на забавната страна на нещата. Група мъже решават да иронизират най-типичните дамски снимки. Чаши вино, пенливи вани и подаващи се крачета изглеждат далеч не толкова секси от мъжката гледна точка. Но пък е доста смешно, затова отреждаме на кадрите настоящия материал.

Share

Tweet

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.