Търсачи на духове открити мъртви в САЩ

1
Добави коментар
arbalet
arbalet

Изследователите на паранормални явления Марк и Деби Константино и трети неидентифициран мъж бяха убити преди дни в САЩ при инцидент, който полицията определи като домашно насилие.

Двойката, която участва в риалити шоуто Ghost Adventures по Travel Channel е била открита мъртва в апартамента на дъщеря им. Двамата са били разделени и са проследени на адреса след като друг неидентифициран мъж е открит мъртъв в дома на Деби.

Според местни медии, полицията е открила, че жената е била държана като заложник от Марк в апартамента на дъщеря им. След като опитите за преговори със съпруга се провалили, специализирано звено нахлуло в дома и отрило, че и двамата вече са мъртви.

Двойката, която приживе е била експерт по така наречения феномен на електронните гласове често е имала спречквания с полицията, заради оплаквания от домашно насилие. През август Марк бе обвинен в отвличане и домашно насилие срещу Деби, след което тя получи ограничителна заповед срещу съпруга си. Дъщеря им също бе обвинена като съучастник в инцидента.

Полицията заяви, че Марк е заподозрян за убийството на неидентифицирания мъж открит в апартамента на Деби.

Въпреки че са били разделени, двойката е споделяла обща фейсбук страница, която описва работата им като паранормални експерти. Почитатели и бивши колеги изказват съболезнования на страницата, описвайки двойката като “най-милите хора” и си припомнят истории как заедно са преследвали духове с тях.