Хороскоп за седмицата 28.09-04.10.2015г.

1
Добави коментар
mariana.petrova.3154
mariana.petrova.3154

Най-важните астрологични влияния през настоящия период са Пълнолунието и Лунното затъмнение.

Пълнолунието традиционно изостря нашата емоционалност, поставя на изпитание Егото ни и ни подтиква  да получим възможно най-пълна информация, благодарение на пик, а понякога и „взрив” от емоции, разбира се и не без причина, а защото ескалират събития, които са своеобразен връх на зададена вече посока. Дните около Пълнолунието са винаги много показателни- дали ще се радваме на успехи през следващите две седмици като минимум или трябва нещо да коригираме, но само в рамките приоритетни въпроси, стартирани в миналото.

Подобни послания ще звучат доста по-остро сега. Хубаво е да имаме предвид следните  нюанси и аспекти- Пълнолунието засяга пряко зодиакалните сектори- Овен и Везни, които се противопоставят със своите интереси, основно по линията- „моето чувство за щастие- твоите виждания за живота ”. При това, Луната ще „освети” и ще изкара на повърхността  индивидуалните и дълбоко заложени желания, страсти, мечти, комплекси или страхове. В очите на повечето от нас ще изглежда, че собственото „право” и мнение са и трябва да бъдат общовалидни и наложени на близкото обкръжение. Слънцето пък ще се опита да „балансира” с една друга гледна точка, а като краен резултат- действително ще прозрем някаква истина- за себе си, за другите, дали се срещат или кардинално се разминават пътищата между нас и важни за нас хора.

Почти задължително и на различни нива ще има разяснителни разговори, които ще продължат да „наместват” партньорството- в личен, делови или обществено-значим план, включително и международен. Положението на звездите е такова, че тенденцията ще се прояви чрез спорове, борба за надмощие, сътресения-малки или големи, според степента на натрупано напрежение, изискващо „разтоварване”. Но нещо ще бъде разрушено, за да се изгради на ново в тази част, която не е издържала проверката на времето или са се появили  обстоятелства около „другите”, които преобръщат собственото ни съществуване…

Трябва да имате предвид, че посланията на Лунното затъмнение са близки- променя се емоционалната обвързаност, ако някой ви носи повече негативи, отколкото позитиви, тогава можете да използвате Лунното затъмнение, за да се разделите с него по един по-безболезнен начин. Но охладняването или нахлуването на безразличие ще е трайно, а според някой водещи астролози- безвъзвратно.

Така че се опитайте съзнателно в първите два дни да насочвате в една по-подходяща посока потока от енергия. Нека той да отнесе завинаги някакви негативни за вас преживявания. На мисловно ниво се разделете с онова, което не искате повече да е част от живота ви. Същевременно, трансформациите често ще са продиктувани и от външни, не зависещи от нас причини, към които само ще трябва да се приспособим по най-правилния начин.

През следващите близо 40 дни /по-интензивно или показателно/, както и през бъдещото полугодие всички ние ще преминем на други релси от развитието ни, предимно в частта- „аз/ние и другите”, която ще приеме нова законова рамка- в пряк и преносен смисъл.

„Когато духат силни ветрове, стройте мелници, а не стени”!