За по-слаби и по-секси бедра

3
Добави коментар
yApple

Не е лесно да поддържаш фигурата си в днешно време. Ежедневието на всяка жена е забързано, стресиращо, едва ни оставя време да си обезкосмим краката, а едва ли за потене в фитнеса.

Не е лесно да поддържаш фигурата си в днешно време.

Ежедневието на всяка жена е забързано, стресиращо, едва ни оставя време да си обезкосмим краката, а едва ли за потене в фитнеса.

Но все пак външния вид за всяка жена е много важен. Всички искаме да изглеждаме по-млади и по-слаби,винаги намираме кусури на тялото си. Но за това как изглеждаме сме си виновни единствено ние. колкото и да не ни се вярва.

Всяко едно наше действие се отразява на организма ни и съответно на външния ни вид. Колкото по-добре се отнасяме със здравето си, във всеки аспект (какво ядем, пием, къде работи и какво, колко спим, колко се усмихваме и т.н.), толкова по-добре ще изглеждаме.

За нещастие не, че хората не искат да обръщат внимание на тази неща, просто така е устроен светът и ако искаме да водим здравословен начин на живот ще трябва да се отделим някъде далеч от този свят.

И ето стигаме до тук, че търсим подходящата диета или упражнение, с което да прикрием отношението ни към собственото ни тяло. Но за да запазим постигнатия ефект от това упражнение трябва много постоянство и упоритост. Изгонете слабата си воля.

Ето няколко подходящи лесни упражнения за всеки ден, с които да стегнете бедра ти и да се докоснете поне малко до желания здравословен начин на живот:

Застанете прави, краката на ширината на раменете. Повдигнете левия си крак настрани, когато го сгънете и насочите пръстите към вътрешната част на дясното бедро.Другия крак, на който се опирате, трябва да е леко сгънат. Направете същото и с десния си крак. Като всеки път броите до 7 и го сваляте в изходящо положение. Повторете по 40 пъти за двата крака.
Легнете на пода на една страна. Сгънете краката в коленете под ъгъл от 20 градуса. Вдигайте горния крак нагоре, като го държите паралелно на пода. Повторете така по 20 пъти за всеки крак по две серии
Застанете на пода по колене като се подпирате на сгънатите си в лактите ръце. изпънете левия крак настрани, като го държите паралелно на пода и задръжте, докато броите до 7. Направете две серии по 25 повторения.
Легнете на пода на една страна. Като долния крак е леко сгънат, горния е изпънат. Вдигайте долния крак така, че да е паралелен на пода, и напрегнете външната част на бедрото. Повторете по 20 пъти за всеки крак.
Легнете по гръб и движете така краката си все едно карате колело. Правете го винаги щом ви остане свободно време и се чудите какво да правите, по възможност всеки ден.
Добре е и да клякате сутрин преди да излезете поне 30 пъти

За да имат по-добър и бърз ефект добре упражненията ще да спазвате и хранителен режим. Сутрин стартирайте деня си чаша хладка вода, за да изчистите токсините. Закусвайте със зърнена закуска, мюсли и поне половин грейпфурт.

Заместете кафето с ментов чай с лъжичка мед. През останалия ден яжте какво обичате, което не означава да се тъпчете. Гледайте да ядете поне 4 пъти на ден по малко отколкото 2 по много и не се хранете след седем и половина вечерта. Най-късно вечеряйте в осем часа. По обед ако можете хапнете супа, а не сандвич, вечер хапнете месо, но не тлъсто. Не се ограничавайте просто не яжте боклуци.

Пийте много вода през деня, поне 2 литра. Избягвайте газираното и натуралните сокове в кутия.

Ако имате избор когато отивате някъде на гости изберете да се качите по стълбите не по асансьора

Не носете тесни дънки те предразполагат към целулит. И кръстосвайте постоянно бедра вредно е и за краката и за гръбнака. Не ходете постоянно на токчета, винаги носете един удобен чифт обувки в чантата си.

Не се предавайте, приемете тези съвети не като правила, които трябва да спазвате, а като вашия начин на живот.