Превоз на Мебели и Обзавеждане в София и Страната

1
Добави коментар
hitarpetar79
hitarpetar79

Ако търсите коректна фирма за превоз на вашите мебели или имате нужда от преместване на обзавеждане с хамали и подходящ транспорт значи сте попаднали на точното място. Ние от Транспортни услуги София имаме дългогодишен опит в сферата на транспортните и хамалски услуги и можем да Ви предложим полезни решения за пренасяне на вашето имущество не само в София, но и в цялата страна.

Предлагаме изгодни оферти за превоз и преместване на домакинства, офиси и търговски обекти на съвсем приемливи цени. Ние сме изключително гъвкави по отношение на предлаганите от нас услуги. При нас вие може да ползвате само транспорт или комплексна услуга по пренасяне на имущество с хамали, опаковане и де-монтаж на мебели. 

Можем да Ви предложим гъвкави условия за ползване на желаната от вас услуга – оферта с твърда цена, заплащане на час или цени на километър за превоз в страната – в зависимост от вашите нужди.

Разполагаме с различни по обем закрити бусове и камиончета с падащ борд с товароносимост до 2500 кг. – от 12 до 20 куб.м. обем, оборудвани с товарни колички, и притегателни колани за укрепване на товара. По този начин можем да Ви гарантираме безопасно транспортиране на вашите вещи

Нашия екип се състои от млади и енергични момчета повечето от които студенти с  голям опит в преместването на имущество от всякакъв мащаб.

Обадете ни се за безплатен оглед на място и оферта с твърда цена за вашето преместване и ние ви гарантираме качествено обслужване и коректно отношение от наша страна и то на съвсем приемливи цена.