Златна колекция “ 4 КНИГИ“ | Марияна Анастасова

1
Добави коментар
anhinora
anhinora

ПОТОПИ СЕ В ЕДИН ДРУГ СВЯТ! Тaзи ЗЛАТНА КОЛЕКЦИЯ е за всички вас, които желаят да увеличават своя опит и знания в областта на себепознанието и личностното усъвършенстване!

 

За всички вас, които живеете със съзнанието, че за да видите нещо около себе си, първо трябва да го откриете вътре в себе си! КАКВО ВКЛЮЧВА ЗЛАТНАТА КОЛЕКЦИЯ?

 

 

КАКВО ЩЕ ПОЛУЧИТЕ? ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ КНИГИ САМО ЗА 25ЛВ!

Това е документална книга, книга – изповед, книга – опит, книга – учител на една майка, която приема своето “трудно” дете за Божи дар.

Пише я седем години, в които се лута и търси най – верният път към себе си и дъщеря си Димана. Вече не казва : “Защо нямам дете като всички останали!” Вече е щастлива, че има различно дете, че това е неговият избор да извърви живота си и да направи нейният по- труден, но и по- съдържателен.

Димана е нейният трънен път, но и нейната слънчева пътека към развитие, себепознание и духовно усъвършенстване.

Със сигурност много майки ще открият между редовете на тази книга своята съдба и ще бъдат благодарни, че някой е успял толкова смело, вълнуващо и талантливо да сподели безценен опит.

 

Книгата съдържа уникална програма за привличане на Любов и подобряване на взаимоотношенията ни с другите хора.

 

Програмата е 40-дневна и съдържа препоръки и техники за всеки ден, чиято цел е да променят честотата на нашето излъчване, така че то да привлича вибрации от високочестотния спектър, каквито са Любовта и Благоденствието.

3. Аудио книга с медитации „БОЖЕСТВЕНАТА ИСКРА“

Аудио книгата съдържа седем медитации, които носят образност, която ви свързва с Вашето подсъзнание и с Източника, от Който произлизат всички неща.

 

Те ще ви помогнат да увеличите Силата си да създавате своята реалност!

 

Оставете се думите да ви водят, да извикват у вас спомени, асоциации и необичайни усещания. Ще усетите, че съзнанието ви се разширява, а вие се чувствате по-самоуверени и устойчиви.

Можете да използвате медитациите по реда, по който са подредени, по  една за всеки ден от седмицата, или да си избирате за съответния ден тази, която най-много отговаря на състоянието и настроението ви в момента.

 

Както и да решите да ги използвате, те ще имат изключително силен ефект върху вашия свят, давайки ви една по-широка перспектива на възприятие и разкривайки ви постепенно по образен път начините, по които всички ние създаваме своята лична реалност.

  СЪДЪРЖАНИЕ:

♦ медитация „Божествената искра“ (9:46 мин.) ♦ медитация „Енергийната матрица“ (10:28 мин.) ♦ медитация „Животът е бърза река“ (10:04 мин.) ♦ медитация „Конникът и златната светлина“ (13:56 мин.) ♦ медитация „Нефритът- камъкът на третото око“ (9:40 мин.)

♦ медитация „Пречистване в извора“ (10:44 мин.) ♦ медитация „Всички блага са тук за моя наслада“ (9:48 мин.)

Аудио книгата съдържа 10 ценни урока в mp3 формат, които можете да слушате докато почивате или шофирате, или във всеки друг момент, когато чувствате, че имате нужда от повече яснота за своите цели, постъпки и намерения. Всички уроци са с продължителност 3-7 минути и съдържат синтезирани практически препоръки по съответните теми.

Един от ценните уроци може да чуете ТУК.

Съдържание: Урок №1 – Кое онова, което държи успеха далеч от Вас Урок №2 – Как да разберем дали стъпките, които предприемаме за реализиране на някое свое желание са в правилната посока Урок №3 – Как да излезем от ситуация, която „изисква“ от нас да критикуваме или осъждаме други хора Урок №4 – Как да управляваме своите емоции и думи, така че да привличаме благополучие в живота си Урок №5 – Как да използваме огромната сила на Новото Начало Урок №6 – Как да осъзнаваме Знанието, което днес е достъпно за всеки, но не и практически приложимо за всеки Урок №7 – Как да открием  призванието на своята душа Урок №8 – Как да се възползваме от уникалната система за здравето – СУ ДЖОК Урок №9 – Картата на съкровището- как да създадем и използваме Урок № 10 – Как да прилагаме принципите на сътворяването в своя живот

КОЛКО СТРУВА ЗЛАТНАТА КОЛЕКЦИЯ? САМО ТОЗИ МЕСЕЦ ИМАТЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ПОЛУЧИТЕ ЧЕТИРИТЕ КНИГИ НА СУПЕР ЦЕНА ОТ 25 лв

 

като СПЕСТЯВАТЕ 47 лв и ПЕЧЕЛИТЕ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ПРИТЕЖАВАТЕ ДВЕТЕ ПЕЧАТНИ И ДВЕТЕ АУДИО КНИГИ, КАКТО И ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ВОДЕНИТЕ МЕДИТАЦИИ, ОЗВУЧЕНИ С МУЗИКА И ГЛАС!

За контакти:

e-mail: [email protected]

тел.: 0878 558810, 0884 740734

След като се запишете във формата по-долу, ще получите имейл с начините за заплащане на колекцията.

МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ:

ОНЛАЙН КУРС „ОСВОБОДИ ЖИВОТА СИ ОТ СТРЕС, ИЗПЪЛНИ ГО С МИР“

28-ДНЕВНА ПРОГРАМА ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ПРЕЧИСТВАНЕ, ОСНОВАНА НА ПЕТТЕ ЕЛЕМЕНТА

ОНЛАЙН КУРС ПО СУ ДЖОК БЕЗПЛАТНО ПРЕДСТАВЯНЕ „СУ ДЖОК – ЧУДОТО В НАШИТЕ РЪЦЕ“

ОНЛАЙН ВИДЕО СЕМИНАРИ ПРЕДСТОЯЩИ СЕМИНАРИ

БЕЗПЛАТНИ СЕМИНАРИ    

Споделете чрез бутончето, за да се възползват повече хора!

бутон за сайт