ACO SHOWERDRAIN Дизайнерски линейни сифони за баня

1
Добави коментар
bg-maistor
bg-maistor

Линейните сифони ACO ShowerDrain – Най-добрата комбинация между визия и функционалност. Съвременните дизайнерски тенденции за обзавеждане на бани казват ясно – Колкото по-малко, толкова по-добре.

В концепцията за проектиране на пода на банята стои идеята за цялостно чувство на простор, интериор от малко материали и избягване на реални и оптични прегради. Концепцията пресъздава визията на класическата ориенталска баня и съвременните луксозни спа салони.

ACO ShowerDrain C проектиран да осигури свобода и движение, като едновременно с това да поддържа много ясна граница между мократа и сухата зона във вашата баня.

Дъговидния ACO ShowerDrain с интегрирани светлини е отличен с две международни награди за дизайн през 2009г.

 

 

 

Изчистена линия
 

Линейният душ-канал ACO ShowerDrain E поставя графичен акцент там, където е необходимо: по стената, успоредно на преградата в зоната на душа или в средата на помещението. Стандартите дължини от 700, 800, 900, 1000 и 1200мм, както и вариантите по поръчка, дават свобода за проектиране без компромиси. Предлагат се осем варианта на дизайнерски решетки от неръждаема стомана. Вариантите със стъкло, минерално покритие или опцията за вграждане на подова настилка в решетката на душ-канал предлагат безброй възможности за интегрирани решения.

 

 

 

Дискретно ъглово решение

 

Ъгловия ACO ShowerDrain E Corner предлага оптически дискретно решение за отводняване. Електрополираните решетки от неръждаема стомана се предлага в осем различни дизайна, както и с възможност за вграждане на подовата настилка или стъкло в решетката на душ-канал.

Стандартната дължина на раменете е 400мм. Решетката е с ширина 84мм. Възможни са индивидуални решения.

 

 

 

Екстравагантни извивки
 

Създайте атмосфера за изключително изживяване под душа:

За да създадем извития ACO ShowerDrain E Round, работихме заедно с водещи производители на елементи за душ-кабина.

Душ-каналът с външен радиус 550мм и прави рамене, разполага с щлиц за вграждане на стъклена преграда. Комбинацията на душ-каналът със стъклена преграда създава ексклузивна визия и завършено елегантно решение за вашата баня.

 

Дъговидният линеен сифон ACO ShowerDrain E Round с интегрирани светлини е отличен с две международни награди за дизайн през 2009г.

 

 

 

Ексклузивен достъп

 

Системата ACO ShowerDrain Walk-in поставя висококачествен и забележителен акцент с висока функционалност. Луксозните решетки, изработени от водоплътно дърво и основа от електрополирана  неръждаема стомана – със или без сифон – която събира водата в зоната на душа. Системата се предлага в пет различни размера.

 

 

 

Точката, която спира погледа

 

Дори съвсем изчистен дизайн може да отговори на изискванията за изтънчено решение. Точковото отводняване с подови сифони ACO ShowerPoint с кръгли или квадратни дизайнерски решетки е функционална и естетическа алтернатива на душ-каналите. Дизайнерските модели на решетките от неръждаема стомана  се предлагат със стандартни размери 149 х 149 мм за квадратни и 136 мм за кръглите. Възможни са и хармонични комбинации с душ-канали за по-големи бани или санитарни помещения.

 

 

 

Светлинно шоу

 

Създайте магия в банята си!

Първият в света осветен душ-канал ACO ShowerDrain Lightline превръща банята ви във светлинно шоу всеки път, когато вземате душ. Енергоспестяващият LED модул се активира автоматично при контакт с вода и угасва скоро след като се насладите на освежаващото усещане на душ в атмосфера на пълен релакс.

Комплектите светлини се предлагат за всички линейни, дълговидни и ъглови душ-канали ACO ShowerDrain, както и за дизайнерските подови сифони.

 

LED модулите се предлагат в син, зелен или червен цвят, както и с ефект дъга.

 

 

 

 

Дизайнерски решетки за линейни душ-канали ACO ShowerDrain

 

 

* Дизайнерските решетки от неръждаема стомана се предлагат с възможност за осветление в син, червен, зелен цят и дъга.

 

** Стъкла и менералните покрития разполагат с допълнителни разновидности.

 

 

Дизайнерски решетки за дъговидни душ-канали ACO ShowerDrain

 

 

 

Дизайнерски решетки за ъглови душ-канали  ACO ShowerDrain

 

 

 

Квадратни и кръгли дизайнерски решетки

 

 

 

Линеен душ-канал

 

 

Инсталационна височина от 105 мм – 160 мм до нивото на пода при воден затвор 50 мм.

 

Инсталационна височина от 79 мм – 134 мм до нивото на пода при воден затвор 25 мм.

 

 

* Разгледайте всички модели и цени на ACO SHOWERDRAIN тук *