Местни изроди 2015

1
Добави коментар
yassenkounchev
yassenkounchev

Чувствам се много дискомфортно, когато наближат избори. Едва свикнах да живея заобиколена от постери на фолк гърли и обикновени курви, дюнерджийници, пивници, травеститски барове и производни. Сега дойдоха и те. Пишман политиците. Егоцентрични копелета, които заливат моя страна, моя България с ликовете си. Плащат на такива като мен. Млади хора. Студенти. Да кръстосват улиците и да разлепват мутрите им старателно по порутени спирки, които смърдят на пикня, коз и повръщано, блъснати стълбове, които са паметници на смъртта на катастрофирали пияни тийнове, на изоставени сгради и къде ли още не. Много се кефя като драскат по тях, съдират ги, рисуват им мъжки полови органи в устите, защото те са женски полови органи, а майката природа е решила, че мъжките трябва да влизат в женските полови органи. Така им се пада. Парите за скапаните плакатчета могат да бъдат ползвани за нещо много по-смислено. Ама това е друга тема. Все пак някак трябва да си чешат краставото его. Тази година обаче е по-покъртително от всякога. Докато всяка втора кифла вече е абсолютен спец във Фотошопа, рекламните агенти на родните политици са по-пишман и от тях.
Първо се появи той. Карнобатман.

Мутренски вариант на Реджеп Иведик. С две гуши, но с една вежда. Бизнесмен, който по принцип е свиня, но за любовниците си е „мечо“.

После дойдоха те. От село Каолиново. Единият обещава КУРортисти, другият силни тополи. Типично по дърварски. Единият не е помирисвал шампоан от много време и от главата му се стичат литри олио „Папас“, а другият е прекалил с обема.И на двамата снимките сякаш са изрязани от тригодишно. Но не с ръце. А с крака и пластмасово ножче за кебапчета.

После дойде и Посейдон. Ръга с меча си огромен октопод, гушнал пачка с евра. Девизът му звучи като песен на „Тутурутка“ – „Не може да не може“.

После се появи пресечка между Филип Тотю и звезда на NBA. Но кулминацията настъпи, когато Пеги Бънди, бивша циркова артистка, настъпи да става кмет. На тези не им късайте плакатите. Те са за червената книга с редки видове. Но все пак не гласувайте за тях. Не искаме да ни управлява Джурасик парк, нали?! Това не са Местни избори 2015. Това са Местни изроди 2015. Цирк „Балкански“, вземайте си ги обратно!

Ивайла Тодорова
за Filter Digest

Related posts:

This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.