Блогът на zemedelskizemiblogbg :: Бог на земята

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

 Ro¶nie лихвени проценти. Земята в момента е един от най-популярните продукти. Najdro¿ej с ± където земята е с добро качество и има нисък нататък. S ± райони на страната, където тези знаци имат реално rzadkoæ. Грешката в общината Мазовецка област на земеделска земя не е достатъчно за дълго време, а цената зависи от това къде po³o¿ona dzia³ka.

Mark Miko³ajewski, кмет на грешки: – Тук се колебайте ± цените на земята в границите от 100 хиляди злоти на хектар. Тук, където има възможност да купуват и продават ± пушачи, където има няколко по същото време.

 

На други места в ниска комуна два пъти.

 

Stanis³aw Sitarek, Katarzynów: – Аз съм преди 2 години в такава неформална участие в тръжната bra³em, т.е. 3 pojedynkowali¶my фермери и цената на хектар земя wysz³a 240000.

 

Цената е висока – но според земеделските производители увеличи ферма е единствената възможност за по-нататъшно развитие.

 

– Има един парадокс, че в селата на твърда икономически, къде да се купуват много от пушачите ±, тогава ние казваме, че това не е S ± развитие на селските райони, защото ще има трудно да се увеличи area³ ¿Аби да бъдат конкурентоспособни. – Добавя Марек Miko³ajewski

 

В най-добра позиция, за да ± ± земеделските производители живеят в райони, в които все още има земните ресурси на Министерството на финансите. Но всичко е сложно.

 

Гражина капчици говорител, ANR: – Днес е наистина Агенция продава всички са склонни състезания и една сделка не е конфигуриран две, не три, понякога пет и 10 души.

 

± В тези четири месеца sprzeda³a Агенция за повече от 40 хиляди хектара земеделска земя повече от 1/3 от това, което е планирано за края на тази година. | Rednio на хектар земеделска земя имаше zap³aciæ 9000 злоти. Преди това още 2 и да се свържете хиляди ± SEM от година. Najdro¿ej в Kujawy-Померания, Warmia и Mazury и dolno¶l ± състояние.

 

Тази година, Агенцията за селскостопанското имущество все още възнамерява sprzedaæ около 70 хиляди хектара земеделска земя. Най-голям брой следва да бъде разпределена в Западна Померания, Warmia и Mazury и Лубуска.

 

Търгът бе организиран от Агенцията за участие може да бъде всеки.

 

– Вие трябва да изберете dzia³kê, ние сме заинтересовани zap³aciæ zg³osiæ депозит в конкурса, за да вземе участие в търг и търг wygraæ. – Казва Гражина капчици.

 

От началото ± рано си dzia³alno¶ci Агенция pó³tora sprzeda³a над един милион хектара земеделска земя и ресурси, селското стопанство w³asno¶ci хазна все още е близо 2700000 акра земеделска земя. Но повечето от земите dzier¿awiona sprzedaæ и те не могат да бъдат.

 

Запад

 

Dzier¿awcy Померания ± протестират срещу обявената от Министерството на земеделието да промени правилата на продажбата на земеделска земя.

 

Промените могат да се избегнат спекулации ± земя, но е ± големите ферми – Alarm ± фермери. Предна Померания dzier¿awcy мнозинство на земя пейзаж селскостопанска Properties агенция.

 

Du¿e, повече от 50 хектара земеделска земя не се притеснява да ± 3/4 от всички земи в региона. Често Ч ± ± са от май до темата на която разчита повече от 1000 хектара. Нови проект на правила от продажбата на земеделска земя допринася за малки семейни ферми. За голяма dzier¿awców означава действително блокиране на продажбата.

 

По време на среща с представители на dzier¿awcy Агенция нарича рационализация на продажбите процедури на земи. ± Често те продължи до една година. В същото време, в земята на всеки месец с dro¿eje ± 3% или по-малко dzier¿awców бъде откупуването си.

 

Предна Померания ¶rednia цена на земеделска земя превишена 8500. Зл на хектар. Въпреки това, в някои страни вече започва brakowaæ земя от земеделски производители, за да се увеличи. Това е така – за земеделски производители – земеделска земя najcz¶ciej ± ± купуват свързани лица не са свързани със земеделието, лечение ± недвижими имоти и капиталовите депозити.