Спечелете 100 лв и рекламни колиета, чаши и шапки

1
Добави коментар
stanislav.a.galabov
stanislav.a.galabov

Краен срок – 20 октомври 2015

Всеки от участниците в играта трябва да се регистрира за участие, посредством електронна форма за регистрация. За да се регистрира успешно за участие в играта всеки участник следва да посети социалната мрежа на горепосочения електронен адрес, където ще открие инсталирано приложение за участие в настоящата игра. За да отвори инсталираното приложение участникът следва да натисне бутон „Like” /“Харесвам“/ и да избере от менюто на отвореното вече приложение секцията „Участвай“. За да се регистрира успешно за участие в играта, всеки участник следва да попълни в електронната форма за участие, следната вярна информация: Име, фамилия и e – mail адрес. Участието в играта не е обвързано с кандидатстване или получаване на потребителски кредит от страна на желаещите да участват в нея.
Всеки участник, успешно регистрирал се за участие в играта през посочения период, на Фейсбук страницата на Организатора, има възможност за спечелване на един брой от някоя от следните награди, които „Вива кредит“ ООД ще раздаде: общо 10 /десет/ броя предметни награди – 2 /два/ броя рекламни колиета, 3 /три/ броя рекламни чаши, 5 /пет/ броя рекламни шапки, както и 1 /един/ брой парична награда в размер на 100 /сто/ лева.

Един участник може да спечели само една награда.

Един участник може да се регистрира за участие в играта само веднъж и да участва в тегленето на наградата само веднъж. Тегленето на предметните наградите ще се извършва всеки вторник и петък през периода на играта, като последният вторник от периода на играта, а именно 20.10.2015 г. ще бъде изтеглена и паричната награда в размер на 100 /сто/ лева. Всеки вторник и петък ще бъдат теглени по двама печеливши участници, които печелят предметнa наградa, а последният вторник от периода на играта – 20.10.2015г. ще бъде изтеглен само един печеливш, който печели паричната награда в размер на 100 /сто/ лева.

В рамките на 7 (седем) работни дни от получаването на уведомителния e – mail по електронната поща на спечелилия участник за спечелването на награда, съдържащ и запитване от страна на Организатора, в кой от офисите му спечелилият желае да му бъде доставена наградата, за да я получи, спечелилият участник следва да изпълни следния ред: На полученият вече уведомителен e – mail следва да отговори с обратен e – mail в указания горе срок като посочи кой е най – близкият до местонахождението му регионален офис на Организатора, от който желае да получи наградата си. След изпълнение на посочения в настоящата точка ред, спечелите участници ще получат отново e – mail от страна на Организатора с цел потвърждение за доставяне на наградата до съответния офис, както и дата, на която наградата ще бъде доставена и може да се получи. След уточняване на място и дата за получаване на награда между Организатора и съответния печеливш, последният има възможност да посети определения офис не по – късно от 3 /три/ работни дни от определената му от страна на Организатора дата за получаване, в противен случай губи възможността да получи наградата си, а последната остава за Организатора.
В случай, че по настоящия адрес на спечелилия участник няма регионален офис на „Вива кредит“ ООД и спечелилият има желание да получи спечелената награда по куриер за сметка на Организатора, следва да отговори на първоначалния e – mail на Организатора в срок от 7 /седем/ работни дни от получаването му, като посочи актуален адрес за доставянето на наградата.