Маркучи Dexyflex | Маркучи за вентилация

1
Добави коментар
Ramer_Furtunuri
Ramer_Furtunuri

Маркучи за вентилация

 

Тези маркучи са предназначени за индустриални вентилационни системи в различните отрасли като хранително-вкусовата промишленост, фармацевтичната, текстилната, дървообработващата промишленост и други. Те са специално разработени  гумени, полиуретан и PVC  решения за различните въздухообменни и вентилационни индустриални системи.

Гумените маркучи като маркуча MARS  служат за засмукване на въздух и прах. Изработени са от синтетична гума устойчива на абразия, озон, атмосферни влияния и високи температури. Като за това спомага и тяхната армировка от текстил и стоманена спирала.

Полиуретан маркуча PUR Flexadux P2 PU е лек и много гъвкав. Неговото предназначение е за засмукване на въздух, прах, масла и бензинови пари. Предимствата, с които той разполага са отлична гъвкавост, добра устойчивост на износване и много добра свиваемост.

Представител на PVC маркучите, който ви предлагаме е маркуча URARTU ST. Той е също много лек и гъвкав. Създаден е за засмукване на прах, въздух, газове, течности и други. Има армировка от удароустойчива  PVC спирала. Външното му  покритие е гофрирано, устойчиво е на удари, химически агенти, вода, и износване.

LIGNUM

 

 

Вътрешен слой: гладка вътрешна повърхност Армировка: защитен от удар и разкъсване чрез спирала от неомекотено PVC Външно покритие: омекотен PVC маркуч, гофриран Температурен обхват: -15°C до +60°C Приложение: Отвеждане (изсмукване) на въздух, прахообразни материали, газ, в климатични инсталации, към дървообработващи машини, защита на кабели и др.