Маркучи Dexyflex | Манометри

1
Добави коментар
Ramer_Furtunuri
Ramer_Furtunuri

МАНОМЕТРИ

 

Манометрите, които се използват за индустриални цели се разделят на няколко групи. Според вида на техния монтаж те се делят на: радиални манометри (долно присъединяване) ; аксиални манометри (задно присъединяване); панелни манометри (монтаж на панел). Според вида на тяхното изпълнение биват: манометри сухи с корпус, изроботен от стомана или PVC; манометри метални или иноксови с пълнеж глицерин.

Сухите манометри са подходящи за всички газообразни и течни среди, които няма да повредят системата под налягане или  медните части. Специално предназначени са за пневматика и хидравлика – за отоплителни и охладителни инсталации, вода, налягане на гуми и други.

Глицерин металните или иноксовите манометри, са специално предназначени за по-неблагоприятни  условия на работа, там  където има вибрации или бързи промени в налягането. Особено здрави са и се използват за водопроводни системи, помпи, компресори при високо налягане, машини, инструменти и хладилни системи.

Манометър сух PVC, аксиален

 

 

Приложение: Подходящ за всички газообразни и течни среди, които няма да повредят  системата за налягане или медните части.

Обхват в bar: -1…..0 до 0…..400 bar

Чувствителен елемент: тръбна пружина, медна сплав

Изпълнение: EN 837-1

Клас на точност: 2.5

Температурен обхват:   -40C – +60C

Особености и опции: Кутия полоетилен черна, за отоплителни и охладителни инсталации, вода, налягане на гуми и други.

Защита: IP 44