Подари незаслужена усмивка

1
Добави коментар
duhovnozdrave
duhovnozdrave

Денят на усмивката отминава, а утре? Днес много хора си честитиха световният ден на усмивката. А можем ли да запазим тази свежест за идващият уикенд, да в въплътим в седмицата си, да заживеем така, както мнозина пробваха днес? Дори към хора, които не го заслужават? 

Днес е всеки ден в живота ни и е един добър ден – нали така се и поздравяваме, такъв и ще бъде за нас, когато го пожелаем на другите около себе си. Избора е в сегашният момент. Вземи решение да бъдеш максимално щедър в добротата, като даряваш усмивка на всеки. Не изкуствена, нито пресилена, просто излъчваща добронамереност, лекота и вяра. А вярата дава сили за всичко!

Когато решиш да „отсееш“ хората, които заслужават твоята радост, ще бъдеш и ти „отсят“. Давай и ще ти се даде! Светът в своите невидими закони ни дава каквото посеем, но умножено – също като почвата. Духовни правила са по-динамични и работят за този, който вярва. Затова подари на всеки своята естествена способност да излъчиш един малък вътрешен блясък, който се изписва и на лицето! 

Дори това не винаги да е лесно, Проект Духовно Здраве е насреща при нужда, за да даде подкрепа и сили да го направи всеки /виж тук/. 

И така, светът става по- добър 🙂

Автор, снимка и колаж: Sandi Petrov