Слушалки Beats by Dre Solo HD 2.0 On Ear в сребристо

1
Добави коментар
AltechLtd
AltechLtd

Не сме изненадани, когато шумът около поредните слушалки, продукт на Beats Electronics, оправдае качеството му, че дори и го надскача.

Новият дизайн е първото нещо, което прави впечатление. Разбира се, дизайнът не е само концепцията на визуалната част от хардуера, но и внедрената в него технология. Промяната е осезаема при първото включване на хедсета. Усеща се повишеното качество на акустиката, която позволява да се насладите на любимата си музика с още по-голям честотен и фин обхват. Изработените от титан драйвъри осигуряват дълбокия и ясен бас, елиминирайки всички неприятни вибрации и шумове, които могат да попречат на музикалния експириънс.

Проектирани, за да осъвместят комфорта от слушане на музика в непринудена, нестудийна обстановка, Beats by Dre HD 2.0 on Ear правят достъпно качеството на студийната музика за всеки меломан. Дизайнът, подчертан силно от смелия сребрист цвят, се допълва от ергономични наушници, прилягащи идеално върху всяко ухо. Макар и с внушителен вид, хедсетът се отличава и с портативност по отношение на теглото и съхранението си. С тегло от едва 0.20кг, слушалките се сгъват лесно, което ги прави удобни при употреба в движение, при пътуване и др.