Непознат ме изчука в метрото

1
Добави коментар
crimesnews
crimesnews

Share the post „Непознат ме изчука в метрото“

Днес, докато отивах на урок и пътувах в метрото, усетих, че някой ме докосва. Беше ужасно претъпкано, но бях сигурна, че някой ме докосва и се опитва да ми вдигне полата.

После човекът, който беше зад мен се допря по-силно и аз продължих да усещам как полата ми се вдига и краката ми се оголват. Не можех да мръдна. Бях се вцепенила. Шокирана. Вече бях сигурна, че това се случва.После усетих топла ръка, която се промушва между бедрата ми и се настанява върху бельото ми. В този момент започнах да усещам как главата ми ще се пръсне. Усетих туптяща ерекция зад гърба ми. Искаше да ми го вкара. Пръстите му бяха нетърпеливи и искаха да ми скъсат бельото и да потънат в изплашеното ми мокро аз.

Беше ми безумно гнусно и ужасно смущаващо интересно да видя докъде ще стигне, внезапно се почувствах като жертва и ми беше гадно и хубаво едновременно. Исках да ме чукат, който и да е, само да е веднага. И в същото време исках да избягам и да не поглеждам назад.
Ръката продължи да ме опипва, докато накрая два от пръстите не проникна силно и бързо в мен, от което единствено се сгърчих и тялото зад мен ме пое.
Винаги съм имала фантазии за секс с непознат на публично място, но когато това почти се случи, просто не мога да го приема толкова леко, колкото като си го представях.

Въпреки това почти свърших, докато тялото зад мен ме иизнасилваше с ръка, която исках навсякъде по себе си. Силна, голяма и мъжка ръка. Другата ме държеше здраво през кръста.

Share the post „Непознат ме изчука в метрото“