Работохолик или мързеливец си според зодията

1
Добави коментар
boleyn
boleyn

Има хора и хора – едни живеят за да работят, а други за да мързелуват. Това качество на хората до голяма степен се определя от тяхната зодия.

Има хора и хора – едни живеят за да работят, а други, за да мързелуват. Това качество на хората до голяма степен се определя от тяхната зодия.

Разбери  какъв си според твоята зодия:

Овенът не е тотален работохолик, но ако постави пред себе си определена цел, той ще направи чудеса, за да я изпълни. Той не е способен да работи денонощно, за да постигне целта си. Но види ли, че неговият работохолизъм не дава очаквания резултат, той губи ентусиазъм.

Телците не са любители на денонощния труд и никога не изпускат възможност да си починат. Те обаче си позволят почивка само, ако къщата им блести от чистота и всички сметки са платени. Телецът се успокоява от монотонна работа, така че е напълно възможно по време на почивката си жената Телец да плете, а мъжът от тази зодия да поправя автомобила си.

Близнаците, ако има как да прехвърлят работата си на друг, го правят. Но когато близнакът прави нещо със стимул и знае, че трудът му ще бъде оценен проявява истински работохолизъм.

Представителите на зодия Рак са трудолюбиви, без да са склонни да посвещават и почивните си дни на работата. Те живеят със спокойна съвест, ако са изпълнили това, което трябва, и никога не се престарават. По отношение на подредбата на дома и готвенето обаче те могат наистина да се проявят като работохолици, тъй като за тях най-важен е семейният уют.

Лъвът е склонен да се превърне в работохолик, ако работата му освен много нерви му носи и голямо удоволствие. Ако Лъвът обича работата си, той ще работи по 18 часа на денонощие и няма да се оплаква, че няма време за личен живот.

Девите са типичните работохолици и винаги оставят след работа за да успеят да свършат колкото се може повече работа, но никога не го правят за да впечатлят шефа си, а за лично удоволствие.

Везните работят, само ако това е необходимо. Ако има и най-малка възможност да помързелуват, те веднага се възползват от нея. Но ако работата им е свързана с някакъв вид творчество, те могат да й посветят цялото си време.

Скорпионът определено обича да мързелува, но често използва работата за да се скрият от личните си проблеми.

Стрелецът не е мързеливец, просто обича да се наслаждава на живота си и цялата му прелест. Той никога не може да се посвети изцяло на едно нещо, а ако стане работотхолик, то ще е за кратко.

Козирогът е най-най големия работохоли от всички зодии. Той е готов да посвети цялото си време, за да успее да направи всичко, което се изисква от него. Работата за него винаги е на първо място.

Водолеят и работохолизмът са напълно несъвместими понятия. Ако имаха възможност, представителите на тази зодия по цял ден биха се излежавали. Но тъй като са хора на дълга, Водолеите винаги работят повече, отколкото трябва, тъй като знаят, че от техните успехи зависят и други хора.

Рибите могат да станат работохолици само ако нищо друго не ги интересува. Излезе ли на преден план нещо интересно, работата веднага минава на втора позиция. Но Рибите могат да станат работохолици и да преуспеят в кариерата, тъй като са в състояние да работят без почивка, ако се налага.