Най-честите заблуди за секса

2
Добави коментар
boleyn
boleyn

Жени, мъже – полът няма значение. Всички говорят и мислят за секс, в един или друг момент. Всеки има поне по една откачена „случка”, която приятелите му са чували поне веднъж. И така, от уста на уста, се носят различни поверия. оралният секс може да помогне срещу сутрешното гадене на бременните, сексът лекува главоболие, размерът на палеца е правопропорционален на големината на мъжкото достойнство, което се крие в панталона, и т.н.

Ето и още няколко факта за секса:

Два пъти седмично

Сексът е нещо прекрасно, но според изслдване на известна марка презервативи едва два пъти седмично двойките се отдават на ласки между чаршафите или някъде другаде. Но трябва ли това да е притеснителна статистика?

Факт е, че сексът допринася за общото ни физическо здраве, а и умствената ни кондиция. Но това не означава, че трябва да се стремим да покриваме някакви нормативи. Когато има желание и от двете страни – удоволствието след това е още по-голямо.

Едрите мъже – колкото повече, толкова повече

Друго недоказано твърдение е, че едрите мъже са по издръжливи в леглото. Ако това е вярно, вече може да си дадем отговор какво прави някое миньонче, с 3 пъти по-голям от нея мъж.

Но ако разсъждаваме на научно ниво, едва ли ще открием връзка между килограмите на мъжа и неговата издръжливост. А и все пак какво са някакви минути? Хубавият секс личи не по минутите, а по това какво точно прави мъжът през тях.

Мъжете не мислят само за секс

Това твърдение е може би сред най-обсъжданото сред жени и мъже. Според проучване, цитирано от Oddee.com мъжете си мечтаят и за ласки, хапване и почивка – и то по равно. Но едва ли представител от мъжкия пол ще се изправи пред сериозен размисъл ако трябва да избира само едно от тези три. А и неуспорим факт е, че мъжете са тези, които са по-настоятелни от жените си вечер.