Онлайн магазин за дамски дрехи Christa Fashion.

3
Добави коментар
Innolcentre
Innolcentre

 

Онлайн магазин за дамски дрехи Christa Fashion.

Брандът ‚КРИСТА‘ е в модния бизнес с дамски дрехи от 20 години.Основното мото,което следваме през всичкото това време е представянето на тенденциите на дамската мода пред нашите клиенти,качествени  дамски дрехи, които предлагаме и добрата цена. Опитахме се да сме едновременно актуални в дамската мода и в същото време да сме функционални и практични.

Понеже спортните дамски дрехи като цяло имат голямо влияние върху дамската мода в последните години и това определи до голяма степен посоката в която да се развива бранда,а именно представянето пред нашите клиенти на спортно-елегантния стил пред нашите клиенти на дамските дрехи.Предлагаме многопластова колекция,която се характеризира с непретенциозността на моделите си, но носи усещане за свежест и свобода. Колекцията включва

модели на рокли, блузи, поли, панталони, клинове, сака, плетива, дънкови и връхни дрехи.Колекцията дамски дрехи Есен / Зима 2015-2016г. Комбинира деликатни материи модели с разнообразни детайли в палитра от зимни цветове,доминирана от неутрални нюанси като сиво, бордо, тъмносино, подчертани от яркото червено.В нея си взаимодеистват контратните материи-мохер,които са противопоставени на екокожа, дантели, деним и неопрен, топли и приятни за носене ина допир и в същото време изключително модерни.

 

Промоции и намаления на дамски дрехи.

В онлайн магазин за дамски дрехи Christa Fashion може да намерите постоянно дамски рокли, дамски якета, дамски сака и други продукти на промоция и разпродажба. Всички дамски дрехи на промоция може да следите в нашата интернет страница и в социалните мрежи.

 

Безплатна доставка за поръчка над 55 лв . Доставка до офис на еконт на цена 3 лв. Доставка до адрес на цена 5 лв.