Малена – магазин за италиански чорапогащници големи размери плътни чорапогащи макси 50 ДЕН Polo MAXI 50 DEN гладък чорапогащник

2
Добави коментар

Polo MAXI 50 гладък чорапогащник с дебелина 50 DEN на италианската марка за чорапи и чорапогащи Donna BC. Продуктът представлява кадифен плътен чорапогащник; изработен от еластичен и микрофибърен материал, допълнително парче на задните части, което позволя допълнително разширяване; без ограничител (изчистен до кръста); с памучно парче между краката и невидими пръсти. На всеки един артикул е удостоверено, че артикулът е Произведен в Италия (Made in Italy).

Състав: 90% полиамид, 10% еластан 

Допълнителна информация: Продуктът е предназначен за пране на 30 градуса ( при пране на пералня препоръчваме поставяне в торбичка за пране и пране на програма с максимум 400 – 500 оборота ); не може да се третира с препарати, съдържащи хлор или да се избелва с кислород; не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти химически или да се подлага на влажно химическо чистене. Този артикул можете да закупите и от двата ни магазина.