10 Шокиращи Нацистки Експерименти Върху Хора: Замразяване Във Вана

1
Добави коментар
Hristofer
Hristofer

Нацистите са възможно най-скандалната политическа партия в историята. Управляваща от 1933 година, до своето поражение от Съюзническите сили през 1945, партията става прословута с участието си в едни от най-нехуманните и жестоки практики, използвани някога.

Расизмът бил ключов момент от режима на Нацистката партия, вярвайки че единствено арийската раса е господстваща, в тяхната политика основната мишена са евреите, смятани за враг на арийския народ. Пълните размери на нацистките престъпления срещу човечеството ставaт ясни едва след края на Втората световна война.

Нюрнбергският процес, познат като процеса на осъждане на оцелелите служели на Нацистката партия, не включвал само Нацистки офицери. В делото били осъдени и много лекари, служещи на партията. Причината- експерименти с хора.

Списъкът съдържал някои от най-шокиращите нацистки експерименти, а „опитните мишки“ често били убивани, осакатявани или психически увреждани.

Моля, имайте предвид, че по-голямата част от тези записки съдържат силно обезпокоителен текст и изображения.

1. Замразяване Във Вана

Тези експерименти били проведени по желание на висшето командване на партията. Те трябвало да дадат по-добра представа за това, какво изпитват германските войници, сблъскващи се с руските сили на изток, където хиляди германци умирали заради коварната руска зима.

Един от методите на замръзяване бил потапянето на хора в леденостудена вода. Лекарите открили, че повечето от жертвите губели съзнание и умирали, когато телесната им температура падне под 25°C.

Имало и такива, които не умирали след температурен спад под критичните градуси, но те определено не били късметлии. За тях изтезанието тепърва започвало. Понеже опитът трябвало да изследва методи за намаляване на смъртността от измръзване, докторите правели всичко възможно да събудят замръзналите хора, които изпадали в безсъзнание, но не умирали.

Опитите включвали вряла вана и загряване с огромни прожектори, но най-ужасяващия метод те наричали „вътрешно напояване“. Водата била загрявана до температурата на кипене, а след това вкарвана в тялото, посредством маркучи. Докторите избирали органи като пикочен мехур, черва и стомах. Не е изненада, че от това „лечение“ нямало оцелели, а жертвите били стотици, в повечето случаи евреи или пленени руснаци.

Use Facebook to Comment on this Post