Електронните окови на Последният световен ред

1
Добави коментар
duhovnozdrave
duhovnozdrave

Наближава времето, когато тоталитарната демокрация ще влезе буквално под кожата на всеки, чрез съответната технология. Библейските пророчества за числото на Звяра добиват все по-реален образ в действителността. Лекари и фармацефти в страната, към настоящят момент биват принуждавани да използват пластиката УЕК – Универсална Електронна Карта. Тя е аналог на всички документи, които се използват в ежедневието, но съдържа цялата информация в чип¹. Отделно здравният министър обяви, че до края на януари в болниците и аптеките ще бъде въведен персонален пръстов идентификатор². Дали и електронното гласуване няма да се се окаже нечий пъклен план?

И така лека полека примката на една идваща диктатура се надява върху вратовете на всички ни. Докато дойде време, когато без одобрението на чиновниците – марионетки на задграничните кукловоди, няма да можем да си купим дори пакетче сода бикарбонат. 

Към настоящият момент на проблемът с УЕК – чипирането в България е в ситуация, при която е почти невъзможно правно действие срещу инициативата. Причината според юристи е липсата на закон за електронното правителство у нас. В Русия лично Патриарх Кирил заяви пред руският парламент, че на граждани, които не са съгласни да предостасвят личната си информация за издаване на УЕК, трябва да бъде предложена законна алтернатива³.

Редно ли е Българската Православна Църква да отреагира подобаващо и да защити това гражданско право е дискусионен въпрос, най – малкото по причина на сигурният обществен отпор, който подобно действие ще срещне в лицето на аморфната маса от родни вероотстъпници. Ще стане като тематата за бежанците, въвеждането на обучение по религия в училищата или темата за йога в матурите – куп псевдоинтелектуалци биха почесали редките си бради и заклеймили и този път пазителите на българския дух. 

Как ще реагират духовниците, решават сами. Въпросът е ние, останалите трябва ли да си мълчим? Да приемем ли безропотно действията предшестващи белегът на Звяра или да отхвърлим с достойнство електронните окови на една възможна нова диктатура – решаваме сега. Изборът да дадем гласност сега на този въпрос е изцяло в нашите ръце и затваряйки този прозорец, той вече ще е направен. Затова как ще живеем занапред, зависи само от нас!

Със специални благодарности към д-р Венко Вълчев за предоставеният сигнал по темата!Автор и колаж: Sandi Petrov

 

Използвани са материали

снимка: http://cdns.yournewswire.com