10 причини, защо всеки мъж иска да бъде Дан Билзериан

1
Добави коментар
Magazine.bg
Magazine.bg

Ако все още не сте чували за Дан Билзериан вероятно сте живели в пещера през последните няколко години. Дан Билзериан е известен с много неща, включително и с това, че е „краля на Instagram.“ Професионалният покер играч има над 11 милиона последователи в Instagram и това не е така, заради всичко, което той прави, а заради начина, по който живее живота си. Не ни разбирайте погрешно, Дан Билзериан не е най-добрият модел за подражание; той обективира жени, той развява оръжията си и да не забравяме за това, че той ритна едно момиче в лицето в нощен клуб в Маями. Въпреки това, по някаква причина светът не може да му се насити. Да, нашето общество трябва да започне да си избира по-добри модели за подражание, но нека да бъдем реалисти, Дан Билзериан прави някои доста епични неща.

10. Той е богат

Чисто и просто, човекът е фрашкан с пари. Член е на клуба „Късметлийския сперматозоид“. Семейното състояние възлиза на близо $ 100 милиона.

9. Неговите играчки – Оръжия, Коли и Самолети

Дан Билзериан има много играчки, и когато казваме, играчки нямаме впревид видео игри! Обича колите, и обича да се фука с тях. Неговата колекция съдържа различни луксозни, по-луксозни и поръчкови спортни автомобили и джипове. Другата му страст освен колите и жените са оръжията. Той е собственик на 97 пушки, които украсяват всяка стая на неговото имение. Също така, не можем да забравим и неговата колекция от лодки и хеликоптери!

8. Той винаги пътува

Дан Билзериан, никога не се задържа прекалено дълго на едно място. Той пътува със стил винаги на 100%. Билзериан обикновенно пътува с частни самолети придружен от красиви голи жени около себе си.

7. Неговият парти стил

Билзериан, знае как да купонясва. Известен е с епичните и пищни партита в имението му в Бевърли Хилс. Басейн пълен с манекенки облечени като русалки, и жираф (истински и жив) за разнообразие.

6. Момичета Момичета Момичета

Навсякъде, където отиде Дан Билзериан е заобиколен от красиви жени.

5. Плаща му се, за да купонясва

Идеята, че са платени стотици хиляди долари, за да купонясва е доста скандална. Въпреки това Билзериан ( и още много известни личности ) го правят.

4. Неговият антураж

Дан Билзериан не само се обгражда с красиви жени, той също е заобиколен и с някои друг известен приятел. Част от обкръжението му включва DJ Steve Aoki, суперзвезда Майли Сайръс, рапърът Wiz Khalifa, както и Джъстин Бийбър и прословутия Флойд Мейуедър-младши.

3. нещата, които той публикува

I am gonna fly out 4 of you to come party with me at my table at Electric Zoo Festival I got $500,000 worth of booze, I’m gonna need some help drinking itGo to http://bit.ly/1TWuO2Y to enter for free, contest entry ends on SaturdayPosted by Dan Bilzerian on 20 август 2015 г. 

No Comment

2. Той прави каквото си иска, когато си поиска

Дан Билзериан е бунтар във всеки един смисъл думата.

1. Той не се извинява, за това което е

Източник: www.therichest.com