Безжичен предавател с блутут за микрослушалка с разбера на кибритена кутия

1
Добави коментар
d_b_g_
d_b_g_

Bluetooth  Mini BOX – с размер на кибритена кутия без никакви кабели.

 

 Този напълно безжичен предавател е съвместим с всички видове микрослушалки.  работи без никакви кабели към телефона. Свързва се посредством криптирана bluetooth връзка с телефона. Работи с 4 ватов специален аудио усилвател,позволяващ безпроблемна работа на трансмитера с всички видове микрослушалки и магнити.  

Подреждане на слушалките според размера:

Най-малки разбира се са металните (магнитни) микрослушалки, който падат директно на тъпанчето, за разлика от пластмасовите с батерия 337, които не падат на тъпанчето, а просто влизат дълбоко и навътре в ушния канал .

 

Характеристики на Bluetooth mini box:

Вграден много чувствителен микрофон за обратна комуникация;
Бутони за увеличаване и намаляване на звука;
Бутон за вдигане, затваряне, набиране на последно набран номер.
Вградена акумулаторна батерия, която издържа до 8 часа в режим на работа, ако ползвате магнитни слушалки.
 слушалката m mini може да работи на до 50см разстояние от предавателя което позволява бъде скрит в джоб на панталон например.
!!!NB!!! Устройството може да бъде модифицирано с по-мощна батерия, която издъжа до пет пъти повече т.е. 15-20 часа. Модификацията се препоръчва за изпити по- дълги от 3 часа. Цената на модификацията е 40 лв.

 

 

Комплектът включва:

блутут бокс;
зарядно;
една година пълна гаранция;
20% отстъпка от цената на куриерската услуга

Инструкции за огърлицата:

Направете блутута на телефона си видим от меню Настройки
Натиснете самостоятелното копче за 10 секунди. То свтва няколко пъти в синьо и след това започва да мига бързо- синьо, червено, синьо, червено…Когато започне да мига бързо синьо, червено тогава блутута на устройството е видим и може да бъде намерен от вашия телефон.
Погледнете в телефона си и намерете Toppro, натиснете Connect/Свързване. Ако имате по-стар модел телефон, е възможно да пита за парола- въведете четири нули. Ако телефонът Ви е Smart, няма да имате нужда от парола.
От самостоятелния бутон може да набирате и приключвате разговора при еднократно натискане. Когато натиснете копчето бързо два пъти, набирате последно набран номер
За изключване натиснете самостоятелния  бутон продължително;
Задължително тествайте устройството преди изпит. Настройте звука от бутоните за намаляване и увеличаване.