Сиана – За големия (CD-Rip) + текст

7
Добави коментар
mp3-share.info
mp3-share.info

Искаш да добавиш коментар? Влез в акаунта си или се регистрирай

Все още няма добавени коментари

Този текст е наличен благодарение на blooster “ Чух, че бил несравним, да – на него нищо не му липсва. Лъже хубаво – гледа влюбено, признах го в това. Ех, жени – моля ви, чувствата не си хабете. Нереален е – идеален е, но след време пак ще сте сами.

Той не ви обича, а обича да съблича и ще иска само рики, бам-бау. Той не ви познава, имената ви забравя и ще иска само рики, бам-бау. Той не ви обича, а обича да съблича и ще иска само рики, бам-бау. Той не ви познава, много дълго не остава, бързо се забравя.

Припев: Супер мъжкар – мега гъзар, много си надъхан, малко отпусни. Само с една, ти не можа, айде да ме имаш пак, ще пробваш ли? Супер мъжкар – мега гъзар, как го правиш, мене ще ме светнеш ли? Само една много дълго време ще я помниш, дълго ще ме помниш.

Чух, че си съвършен, но явно само не и за мен. Поздравления за големия – известен станал си. Ех, жени – моля ви, чувствата не си хабете. Полудявате – ослепявате, като вирус влиза ви в ума.

Че си паднал – паднал си жестоко, жеското, жестоко. И се дразниш колко съм високо, високо, високо. Ще се молиш рано или късно, късно, късно. Че живота връща ти го мръсно, мръсно, мръсно.”

Няма съвпадения за този изпълнител