Ива Екимова: Разделихме се с Петрозар :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу,…

1
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Снимка: google

С една от най-обсъжданите светски двойки е вече свършено. Ива Екимова и Петрозар са се разделили и то от  цели 6 месеца. Журналистката говори за това за първи път пред списание „Love style“. Доскоро двамата бяха сгодени и дори искаха дете. Блондинката коментира и упоритите слухове, че трети човек се е намесил във връзката им.

 

Ива и Петрозар обявиха желанието за брак в началото на годината, доказвайки че все още са заедно, въпреки че още в края на миналата година, след нейното участие във „ВИП Брадър“ се заговори, че двамата имат проблеми. Те бяха заедно в продължение на седем години и дори искали да сключат брак в Америка през март идната година.

 

„Раздялата се случи след един много спокоен разговор. Аз го помолих да ми даде време и пространство да разбера това, което ме тревожи в тази връзка, дали тя може да продължи и най-вече как. В последните две години аз бях сложила приоритет изцяло на работата си и това ме отдалечи от Петрозар. Някак си спрях да се грижа за връзката и отношенията ни“, разкрива Ива пред списанието. По думите й двамата не са имали битови проблеми, в секса също нищо не им липсвало.

 

„Допускам, че случилото се във „ВИП Брадър е допринесло за това да прелее чашата на неговото търпение“, не крие Екимова. Въпреки раздялата двамата са запазили приятелски отношения, чуват се и имат съвместен бизнес, който ще продължат заедно. В нейния живот не се е появил нов човек, а дъщеря й Дара е единственото освен работата, което я държи да не рухне емоционално и психически.

 

Самата Ива е написала в профила си във „Фейсбук“ следната горчива поука, до която е стигнала: „Когато всичко свърши, не е просто тъжно… Празно е! Трудните решения са уроци! Изпитанията са път! Няма правилно и грешно! Има пространства, от които се надяваме да излезем по-силни, по-мъдри и по-търпеливи!“