Какво е „Застраховка на размера” ?

17
Добави коментар
efrea
efrea

Какво е „Застраховка на размера” ?

Идеята на тази услуга е да се помогне на всеки потребител да определи какъв трябва да е размера на дрехата, която възнамерява да закупи. Посочвайки обмерни данни към своята заявка, резервация и поръчка вие декларирате своето желание да бъдете консултирани за избор на размер, а ние, от своя страна гарантираме, че при актуална застраховка, продукта в препоръчаният размер ще ви е по мярка. Всеки консултант на Ефреа има право да отхвърли застраховката на размера в случаите, в които мерките на фиргурата са такива, че не може да се определи точен размер за продукта спрямо таблицата ни с размери ето тук – http://efrea.com/help/size/ В такива ситуации консултантът дава нужните препоръки, дава консултация за размер и посочва рисковете, които ви очакват при избор на определен размер продукт, но не бихме могли да гарантираме, че той ще бъде по мярка.

Как да застраховам размера си?

Вземете мерките си по описания ето тук http://efrea.com/help/size/ начин, като е от изключителна важност обмерните данни да са взети по бельо, без да стягате и отпускате. Въведете получените данни в нужните полета към всеки артикул в кошницата ви.

Ако купувате за няколко различни човека – въведете размерите за всеки един от тях, срещу неговия продукт.

Нашите консултанти ще проверят дали правилно сте определили своя размер и ако има проблем, ще се свържат с вас и ще ви окажат нужното съдействие за смяна преди пратката да ви бъде изпратена.

Какво се случва, ако се наложи рекламация на продукт?

Ако предпочетете да ползвате тази наша услуга – „ЗАСТРАХОВАЙ РАЗМЕРА” и в последствие имате проблем с размера след като го получите, ще направим замяната на продукта за наша сметка при положение, че застраховката е приета от обслужващия консултант и е коректна.

Ако консултанта, който обслужва поръчката ви, прецени, че застраховката следва да отпадне поради невъзможност да се определи точен размер за продукта, следва вие да поемете разходите за изпращането му обратно към нас при несъответствие.

Ако решите да не използвате тази наша услуга, транспортните разходи за връщането на продукта обратно към нас ще бъдат за ваша сметка.

Важно е да се знае, че не носим отговорност за невярно попълнени данни от ваша страна.

Повече за нашата услуга „връщане и замяна“ можете да прочетете ето тук -http://efrea.com/help/return-policy/ и тук – http://efrea.com/help/reclamation/